3a divisió FEF

Surrealista i benvinguda

Molt premi. Un Peralada combatiu remunta un Vilafranca molt superior en l'últim quart d'hora de partit. La reacció des d'Arnau Sala va arribar quan l'equip havia quedat amb deu

El futbol és imprevisible per partits com el d'ahir. El Peralada s'ho va passar malament durant 78' per mirar de contenir el joc del Vilafranca, però quan va quedar amb un home menys va aconseguir remuntar i una victòria tan èpica com valuosa. El Vilafranca va començar marcant terreny i Lobato va haver d'aturar un xut perillós tot just al 3'. Amb l'ensurt al cos, només un minut després Oribe va obrir la llauna amb un xut imparable de falta directa. El gol dels visitants va fer perdre qualitat al matx, que va passar a ser frenètic i sense ordre, però el Peralada va completar una jugada combinada entre Sergio Garcia i Ferrón, que va acabar amb la pilota fora (14'). Amb una mica més de calma, el Vilafranca va perdonar el segon. Bernat, sol davant el porter, va xutar la pilota, massa alta (19'). Sense fre, el Vilafranca va tornar a posar a prova la porteria local, però primer Sergio Garcia i després Lobato van evitar el gols dels vilafranquins (27' i 30'). El Peralada resistia com podia i es va acostar a l'àrea rival amb una jugada per banda de Ferron sense premi (31'), però va ser Sergio Garcia qui va estar més a punt de fer gol amb un fort xut de lluny que va sortir vorejant el pal (41'). A la represa el Vilafranca va tornar a inquietar la porteria local, però Lobato va estar incommensurable. El Peralada, que va anar de menys a més, va haver de lluitar de valent per frenar el Vilafranca, que havia portat la iniciativa ofensiva tot el partit. La situació encara es va complicar més quan Lluc va veure la segona groga que va deixar els xampanyers amb deu homes. Però sense saber com, l'expulsió va donar ales al Peralada. Tot just un minut després, Mate igualava el resultat rematant una centrada de Pons (78'). L'empat va caure com una llosa sobre el Vilafranca, que no es va conformar i va buscar el gol de la victòria, però Lobato no ho va permetre i va tornar a aturar un fort xut d'Oribe (84'). I el Peralada, crescut, també va anar a buscar el triomf i el va trobar amb una gran jugada de Borja que des de fora l'àrea va posar el 2-1 al marcador (86'). Amb el partit molt calent pels nervis, els de Sala van fer més mal a un Vilafranca que hauria merescut més pel bon joc desplegat, després que Marc Mas s'obrís per la banda, tot sol clavés la pilota al segon pal i deixés el marcador 3-1 (91').

PERALADA3
VILAFRANCA1

PERALADA: Dani Lobato, Sergio Garcia, Mate, Sergi Murga, Lluc, Ivan Fernández (Pons, 64'), Xavi Ferrón, Guillem Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran i Albert Moñino (Borja, 74'). VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran (Aitor, 71'), Via, Fonta, Joan Castillo, Medina, Gestí, Oribe, Bernat (Ayala, 65'), Boira (Bueno, 75') i Santi Triguero. GOLS: 0-1 (4') Oribe. 1-1 (78') Mate. 2-1 (86') Borja. 3-1 (91') Marc Mas. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Murga, Mate i Ivan Fernández; i als visitants Medina, Boira, Oribe i Gestí. T.V.: al local Lluc Banús (77') per doble amonestació; i al tècnic visitant Ivan Moreno. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal de Peralada.

ELS VESTIDORS

Hem jugat molt bé quan més complicat estava el partit amb deu homes. Els jugadors han fet un gran esforç, com sempre
La sort que no hem tingut en altres ocasions, l'hem tingut avui. L'equip s'ho mereix tot
Arnau Sala
entrenador del peralada
Estic decebut per com s'ha produït el resultat. Ho teníem tot a favor per guanyar el partit
Ivan Moreno
entrenador del vilafranca

El descens directe queda altre cop sis punts enrere

Gràcies a la victòria contra el Vilafranca i les derrotes del Rubí, el Morell i el Masnou, el Peralada torna a situar-se sis punts per sobre del descens, a més d'escalar fins a la catorzena posició. A l'hora de la veritat, però, la mentalitat dels xampanyers no hauria de ser aquesta. Tot i que els d'Arnau Sala, amb 38 punts, sumin sis punts més que el divuitè, el Rubí, la diferència virtual amb el descens pot ser a dia d'avui de només dos punts. I és que la situació dels catalans a segona divisió B fa pensar que hi haurà perill de possibles descensos compensats. Amb l'Olot, la Pobla i l'Hospitalet immersos en la lluita pel descens, els xampanyers han de continuar lluitant per quedar com més amunt millor per evitar possibles sorpreses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)