3a divisió FEF

El Santfeliuenc agafa aire a costa d'un Morell tocat

3a divisió. Els d'Angoy no aixequen cap i tenen la salvació cada cop més lluny

El Morell té cada vegada més coll avall que l'any que ve tornarà a jugar a primera catalana després de la quarta derrota consecutiva. En l'altre extrem es troba el Santfe, que, gràcies a aquests tres punts, s'allunya de la zona perillosa de la taula. Tot i el resultat final va ser el conjunt local qui va sortir més concentrat, però en la primera arribada a l'àrea, Toro va avançar els seus després d'una ràpida jugada (19'). Amb el 0-1, el Morell va seguir portant el pes però altra vegada l'oportunitat més clara va caure del costat visitant en una rematada d'Ortiz (45'). Qui sí que va aconseguir perforar la xarxa va ser Guille aprofitant un rebuig del porter Eudald (63'), mentre que el gol visitant, dos minuts després per mitjà de Sellarès, ja
de poc va servir al Morell, que té la salvació a deu punts.

EL MORELL1
SANTFELIUENC2

MORELL: Eudald, Ramon, Òscar, Bicho, Julve, Oribe, Domènec (Moha, 84'), Adrià, Sergi Moreno, Xavi Jaime i Sellarès. SANTFELIUENC: Santi, Mata, Ortiz, Pere. Édgar, Joserra (Adrià, 83'), Maldo (Guille, 59'), Imanol (Bolaños, 67'), Toro, Tena i Quiles. GOLS: 0-1 (19') Toro. 0-2 (63') Guille. 1-2 (65') Sellarès. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: al local Bicho, Òscar i Xavi Jaime.T.V.: amb vermella directa a Sergi Reyes, de la banqueta local (63'). PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)