3a divisió FEF

Uns al cel, altres a l'infern

3a divisió. El Prat assegurarà aquesta jornada la promoció d'ascens si derrota el Palamós; per la seva banda, el Masnou i el Morell podrien confirmar el descens matemàtic de categoria

Arriba l'hora de la veritat, de refermar la feina feta al llarg de l'any o, al contrari, de confirmar els pitjors auguris. I mentre que el Prat podria culminar ja aquesta setmana el seu gran any assegurant-se un lloc en la promoció, a l'altre extrem de la taula, el Masnou i el Morell podrien certificar el seu descens.

“Ja fa dies que estem fent matemàtiques: si tot va bé, el play-off l'assegurarem aquesta setmana, però el campionat costarà una mica més, perquè els perseguidors ho estan fent molt bé”, assegura Ignacio Rosillo, autor del gol de la victòria a Masnou, un triomf que ha deixat el Prat en una situació ideal: si guanya demà –o perd o empata però manté l'avantatge amb el cinquè–, els potablava s'asseguraran un lloc pel play-off; si guanyen i el Gavà i l'Europa no, seran campions.

“Des de fora es veu molt fàcil, però nosaltres fins que no ho tinguem no ho veurem fet”, explica Rosillo, que no té clar si serà un avantatge o un handicap no jugar-se res en les darreres jornades: “Ens pot servir per donar descans, però aleshores potser deixem de competir...tot i això, crec que l'equip seguirà competint jugui qui jugui”, diu l'atacant pratenc.

Adéu a tercera

A la part baixa, i en una situació diametralment oposada al conjunt de Pedro Dólera, es troben el Masnou i el Morell, dos equips que podrien confirmar ja el descens matemàtic a primera catalana. Els tarragonins encara podrien seguir somiant en una victòria, però els maresmencs necessiten retallar distàncies amb el Granollers si no es vol veure ja descendit.

LES FRASES

Estem ja tots fent matemàtiques; si tot va bé, el ‘play-off' l'assegurarem aquesta jornada, el campionat de lliga costarà una mica més

L'ASCENS

Des de fora es veu molt fàcil, però nosaltres fins que no ho tinguem no ho veurem fet
Ignacio Rosillo
jugador del prat

EL DESCENS

El Prat jugarà el ‘play-off' si manté l'avantatge, i fins i tot podria ser campió
El Morell ha de guanyar per seguir somiant. El Masnou encara ho té més difícil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)