Internacional

A un pas de Basilea

Europa League. El campió, el Sevilla, se les heurà amb el Xakhtar per intentar arribar a la final en què podria guanyar per tercer any seguit el torneig. El Vila-real i el Liverpool es jugaran l'altra plaça

El Sevilla té al davant un repte espectacular: aixecar per tercera vegada consecutiva l'Europa League. El conjunt dirigit per Unai Emery és dominador absolut de la competició i, per engrandir encara més la seva llegenda, haurà de superar el Xakhtar Donetsk, amb el qual va quedar emparellat en les semifinals de la competició continental. “És una eliminatòria maca, sobretot per la il·lusió de viure aquesta fase amb tot el sevillisme. Suposa un repte a l'accés d'aquest somni”, va manifestar el preparador guipuscoà d'un duel que es decidirà al Sánchez Pizjuán.

L'altre enfrontament el protagonitzaran el Vila-real i el Liverpool, amb la tornada a Anfield. “És un equip amb molta història i que juga en un escenari inigualable”, va dir el tècnic Marcelino. El guanyador de l'Europa League es classifica automàticament per a la Champions en cas de no haver-ho fet en la seva lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)