3a divisió FEF

El Rubí s'aferra a la salvació

Triomf vital. Els vallesans van derrotar el Vilafranca amb un solitari gol de Romo (62') i mantenen les esperances de permanència

El Rubí va aconseguir ahir una victòria importantíssima amb vista a la lluita per la permanència. Els vallesans, de fet, van quedar-se tres punts que també necessitava el Vilafranca per evitar sortir de la zona de promoció d'ascens. Al final, el partit el va guanyar qui més suc va treure de les necessitats. Els locals van lluitar des de la primera pilota i fins al xiulet final per evitar posar un peu i mig a primera catalana. Així, la teòrica diferència en la classificació no es va veure en cap moment, llevat d'alguna arribada puntual dels visitants. La primera meitat va ser de molt joc al mig del camp amb només dues aproximacions dels del Penedès. Després de la represa, el gol de Romo en definir una gran jugada de Juanpi (62') va aplanar el camí al Rubí, que podria haver sentenciat amb un parell d'arribades. Com que no les va concretar, al final li va tocar patir, però l'1-0 no es va moure.

VILAFRANCA0
RUBÍ1

RUBÍ: Bracons, Kiki, Carrasco, Sergio Campos, Joel, Pau López, Romo (Morcego, 85'), Mendoza, Juanpi, Adri Grau (Jan Lladó, 77') i Aleix Domínguez. VILAFRANCA: Kilian, Albarrán (Guti, 64'), Eric Via, Fontanils, Castillo, Medina, Gesti, Oribe, Bernat (Ayala, 49'), Boira (Bueno, 75') i Santi Triguero. GOLS: 1-0 (62') Romo. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: als locals Joel, Romo i Jan Lladó; i als visitants Fontanils, Castillo, Medina, Boira, Santi Triguero i Guti.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)