1a divisió

El Madrid segueix insistint

1a divisió. Benzema, Lucas Vázquez i Modric resolen per al conjunt dirigit per Zinedine Zidane que goleja amb claredat el Vila-real i continua en la cursa per la lliga a un punt del lideratge

El Real Madrid no s'atura. El conjunt dirigit per Zinedine Zidane va golejar amb claredat el Vila-real (3-0) i manté les seves possibilitats d'aspirar al títol. Els blancs, que van arribar a estar a tretze punts per sota del lideratge, sumen vuit jornades seguides guanyant, i continuen a un punt d'Atlético i Barça, el líder del campionat. Van trobar-se els madridistes amb l'escenari previst; un Vila-real ben endreçat al darrere, organitzat i preparat per sortir al contraatac ràpid, i van agafar les regnes del matx. Comandats, per Modrid i Kroos al mig del camp, escortats pel ja imprescindible Casemiro, els blancs van intentar moure la pilota, van dominar, sense acabar de trobar espais al davant. Va insistir Lucas Vázquez, titular ahir per la baixa de Gareth Bale, però va ser Cristiano Ronaldo, just abans del descans, qui va desequilibrar per la banda esquerra i va treure una centrada que va refusar Asenjo directe al cap de Benzema que no va fallar. L'atacant francès està finíssim i ja suma 23 gols en lliga. Van respondre els de Marcelino, en una de les poques arribades que van protagonitzar sobre la porteria de Keylor Navas, amb una ràpida transició liderada per Denis Suárez que va xutar quan la millor opció segurament era passar-la a Bakambu i que el porter va neutralitzar. El domini dels homes de Zidane va seguir en la segona part, encara que va continuar. Tot i això, el partit era viu, el Vila-real, tancat, amenaçava al contraatac, quan Lucas Vázquez va sentenciar. L'atacant gallec va culminar amb una bona fuetada una cursa individual i va tornar a complir amb una notable actuació. Els blancs van completar la golejada mitjançant Luka Modric, que va arribar a àrea i va rematar una precisa centrada de Danilo. Tot segueix igual a la lliga.

R. MADRID3
VILA-REAL0

REAL MADRID: Keylor Navas, Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric (James, 79'), Kroos (Isco, 73'), Lucas Vázquez (Jesé, 84'), Cristiano Ronaldo i Benzema. VILA-REAL: Asenjo, Mario, Bonera, Eric Bailly, Rukavina, Bruno, Manu Trigueros (Rodri, 73'), Dos Santos (Samu García, 62')), Denis Suárez, Adrián (Leo Baptistao, 64') i Bakambu. GOLS: 1-0 (41') Benzema. 2-0 (69') Lucas Vázquez. 3-0 (76') Modric. ÀRBITRE: Clos Gómez (col·legi aragonès). Groga Danilo, Casemiro, dels locals i a Trigueros, dels visitants.

LA DADA

23
Gols
són els que acumula Benzema en la lliga. Ronaldo, que no va marcar, en suma 31.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)