Nàstic

El pas que li falta

Nàstic. Gerard Valentín, totalment recuperat de l'última lesió, té a tocar la tornada a l'equip, però la por d'una altra recaiguda frena el cos tècnic

“Sempre que ha estat a la nostra disposició, ha estat titular. Si no l'hem utilitzat més és perquè no hem pogut.” Vicente Moreno va remarcar ahir amb aquestes paraules la importància i el potencial del lateral dret Gerard Valentín, que aquesta temporada només ha disputat sis partits, a causa de les lesions. Ja fa setmanes que està totalment recuperat i, pel que es dedueix de les paraules del tècnic del Nàstic, la seva tornada és a tocar. És la por d'una altra recaiguda, el fet de voler-se assegurar que està al cent per cent, el que frena el cos tècnic grana, que l'ha convocat en els últims partits i que contra l'Oviedo al Nou Estadi l'havia de fer sortir en la segona meitat, però un canvi d'última hora ho va impedir. “Està preparat per jugar, però fins que no l'hi posem no sabrem per quanta estona. Per molta intensitat i ritme competitiu que posem en els entrenaments, no és el mateix que un partit”, va explicar Moreno, que sospesa seriosament la possibilitat de fer-lo jugar demà d'inici en el duel del Nou Estadi contra el Mirandés, en el qual voldria dos laterals amb profunditat. Mossa, a l'esquerra, té arribada a la zona defensiva rival, però la dreta no és tan ofensiva sense Valentín. Xisco Campos i Suzuki, titulars últimament en aquesta posició, tenen un perfil més conservador.

Gerard Valentín, fitxat pel Nàstic l'estiu del 2014, va ser titular intocable en la primera temporada, fins que al febrer es va fer un trencament al menisc extern del genoll esquerre que va fer que fos operat i que ja no tornés a jugar. Recuperat per a aquesta temporada, va començar jugant, però en el tercer partit es va fer un trencament fibril·lar a l'isquiotibial de la cuixa dreta, que inicialment comportava un mes de baixa. Però no va tenir una cura ràpida i no va reaparèixer fins al desembre. El 17 de gener, en el tercer partit des de la reaparició, es va ressentir de la lesió. El cos tècnic es vol assegurar que ara estigui recuperat, i sobretot amb confiança, ja que l'aspecte psicològic és important en aquests casos, perquè no torni a recaure.

LA FRASE

Està preparat per jugar, però fins que no l'hi posem d'inici no sabrem per quanta estona
Vicente Moreno
entrenador del nàstic

Dubtes del tècnic a l'eix defensiu

Amb tots els jugadors disponibles, Vicente Moreno en té per triar i remenar per fer l'onze del partit de demà a la tarda contra el Mirandés al Nou Estadi, i per això li sorgeixen dubtes. En té diversos en la línia defensiva. A més de la possibilitat de fer jugar Gerard Valentín d'inici, Moreno va assegurar ahir que dubta entre mantenir els centrals que li han donat bon rendiment els dos últims partits, Molina i Suzuki, o fer tornar a jugar els dos més utilitzats durant la temporada, Bouzón i Marí. El que és intocable és el lateral esquerre, Mossa, el jugador de camp amb més minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)