3a divisió FEF

Molins torna a decidir un partit sense història

No s'hi juguen res. El Cerdanyola és millor arran del gol del migcampista

El Cerdanyola, que no pot accedir a la promoció d'ascens, i el Morell, descendit matemàticament, van signar un partit decidit per Molins. El migcampista va decantar la balança a finals del primer temps rematant un servei de córner i inaugurant un tram de partit en què els vallesans van ser superiors al filial del Reus. Principalment perquè en el primer temps no va haver-hi gaires ocasions per als dos equips més enllà del gol i d'un xut enverinat dels visitants només de començar. En el segon, el Cerdanyola sí que va tenir moltes oportunitats –inclòs un penal fallat de Daisuke– però el marcador no es va moure més.

CERDANYOLA1
EL MORELL0

CERDANYOLA: Carlos, Pitu, Victor Duran, Aitor, Cuadras, Juli, Daisuke (Toni, 84), Turu (Jokin, 73), Eric Blasco (Roger, 69), Molins, Diego. EL MORELL: Eudald, Prince, Oscar, Pato, Julve, Oribe, Domenec (Javier, 68), Adri, Sergi, Ramón (Jordi, 65), Sellarés (Rubén, 74). GOLS: 1-0 (41') Molins. ÀRBITRE: Cristian López. T.G.: al local Turu; als visitants Oscar, Oribe, i Adri. T.V.: al local Aitor (70') i al visitant Pato (50'), tots dos per doble amonestació. PÚBLIC: Un centenar de persones a les Fontetes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)