Nàstic

Més vital del que sembla

2a divisió A. El Nàstic rep el Mirandés, un visitant perillós que no renuncia a lluitar per l'ascens, amb la pressió d'haver de trencar la ratxa de partits sense guanyar i no caure dels llocs de privilegi

Amb una observació superficial de la classificació i del calendari es podria pensar que el Nàstic afronta avui el partit més assequible que li queda, poc més que un tràmit abans d'una recta final de campionat farcida de partits contra rivals directes. Però un estudi mínimament acurat de la situació deixa clar que el partit d'aquesta tarda al Nou Estadi contra el Mirandés és molt més important i complicat del que sembla. D'entrada, el Nàstic té la pressió de les quatre jornades seguides sense guanyar i del reguitzell d'equips que té darrere, a distàncies curtíssimes. Ensopegar avui equivaldria a incrementar els nervis i a perdre algunes posicions en la classificació. Per altra banda, el Mirandés és un rival molt perillós, tal com assegurava ahir Vicente Moreno, ja que, malgrat que ocupa la tretzena posició, és el quart millor a camp contrari. L'equip de Carlos Terrazas, a més, no renuncia encara a disputar la fase d'ascens –té el sisè a cinc punts i el Nàstic, a sis–, però és conscient que no pot fallar, sobretot després de les dues últimes ensopegades, al camp de l'Athletic B (1-1) i a Anduva contra el Numància (0-2). L'equip vermell no és de tancar-se, tampoc a fora, i voldrà imposar la seva personalitat.

És un partit perillós, però el Nàstic té arguments per confiar en la victòria i s'ha guanyat que no hi hagi dubtes sobre la seva competitivitat. Si bé és cert que no ha vençut cap dels últims quatre partits, també ho és que només n'ha perdut un dels últims quinze, una dada que diu molt de la seva regularitat i del fet que no té desconnexions, que és fiable. Més raons per a l'optimisme dels tarragonins: Vicente Moreno pot disposar avui de tota la plantilla –no té lesionats ni sancionats–, inclòs el seu principal referent ofensiu, Achille Emaná, que va ser baixa per unes molèsties físiques en l'empat al terreny de joc del Llagostera. Per acabar, el Nàstic tornarà a tenir avui amb un factor que pot ser determinant en la recta final del campionat: el suport de la seva afició, que va apropant les assistències al Nou Estadi cap al ple.

LES FRASES

El Mirandés juga a fora igual que a casa. També vol tenir la pilota i estar al terreny del rival
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Hem d'entrar bé i convençuts en el partit, que serà obert i entretingut, però molt exigent
Carlos Terrazas
entrenador del mirandés

Millores en els accessos al Nou Estadi

Els últims partits al Nou Estadi, en què es van superar els 10.000 espectadors –avui se n'esperen més d'11.000– van comportar problemes en els accessos a les zones d'aparcament, així com a l'interior de l'estadi. Per al partit d'aquesta tarda s'han recuperat els terrenys annexos a les instal·lacions del Nou Estadi com a aparcaments –es manté oberta per aparcar l'antiga N-340– i, per accedir al gol de muntanya, s'ha habilitat una altra porta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)