2a divisió FEF

Empat meritori però insuficient

Més ocasions. Les victòries de l'Olot i l'Olímpic de Xàtiva fan inútil el resultat del filial del Nàstic contra un rival de la part alta. Els de Posse van ser millors però no van tenir rematada

El calendari final de la Pobla li està jugant una mala passada, perquè el filial del Nàstic no és pitjor que els seus rivals, però la necessitat els està collant massa. En altres circumstàncies, un empat contra l'Alcoià no hauria estat del tot malament, però si és el quart consecutiu i, a més, els rivals directes sumen, fa curt. I això que els grana van ser lleugerament millors al seu rival, descarrilat definitivament de la lluita per la promoció d'ascens, però els va faltar encert i rematades a la porteria contrària. D'oportunitats, en van tenir, com ara una rematada d'Emaná que Marc Martínez va refusar amb el cos o un xut d'Espasandín que també va aturar el porter visitant. Fins i tot, al final, de nou Emaná va tenir una ocasió molt clara però el davanter no va encertar a enviar-la al fons de la xarxa.

LA POBLA MAF.0
ALCOIÀ0

ÀRBITRE: Alfonso Melgares. T.G.: als locals Gabi López i Emana; als visitants Mario Fuentes, Miranda i Alfaro. LA POBLA DE MAFUMET: Nauzet; Marcelo, Espasandín, Luis Acosta, Joaqui, Carlos, Vela (Gil Muntadas, 86'), Gabi López (Vadillo, 76'), Emana, Tortosa (Herrera, 76') i Nacho. ALCOIÀ: Marc Martínez; Mongil, Navarro, Mario Fuentes, Oscar López, Miranda, Alfaro, Salvador (Anaba, 70'), Cortell (Borja Sánchz, 60'), Luismi (Devesa, 77')i Liberto.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)