Territorial

L'Escala s'aferra a la salvació

1a catalana. Els empordanesos van assaltar Tona, amb una victòria de prestigi que els manté ben vius en la lluita per la permanència

L'Escala va aconseguir una victòria de prestigi al camp del Tona, que el manté viu en la lluita per aspirar a la permanència (1-2). A falta de quatre jornades, els escalencs segueixen setzens, però ja a només tres punts del Girona B, el catorzè. L'equip dirigit per Pere Ballart va aprofitar a la perfecció el mal dia que van tenir els locals, que, tot i avançar-se tot just en el segon minut de l'enfrontament, es van mostrar incapaços de sumar els tres punts, evidenciant el mal moment que travessen –han guanyat un matx en les darreres nou jornades–. Amb el cap fred i paciència, l'Escala va saber madurar el partit tot i anar per darrere en el marcador. Jon, en el 24', va fer l'empat amb un cop de cap i el mateix protagonista, només cinc minuts després, va executar a la perfecció un contraatac mal defensat pels locals després d'un córner. Els blaugrana van mantenir la renda fins al final i van sumar el tercer triomf en cinc partits.

TONA1
L'ESCALA2

TONA: Fran, Aitor, Toti, Gerard Enrich, Eloi, Mendo, Joan Muntada (Edu, 55'), Baruc, Rubén, Eric (Joan Casas, 15') i Jordi Pla (Quim, 69'). L'ESCALA: Blanquera, Pau Ribas, Lluís Ferrer, Mir, Ricard Ferrer, Abdesslam, Sergi (Gasull, 80'), Agus (Jam, 59'), Soler, Negre i Jon (Roca, 69'). GOLS: 1-0 (2') Jordi Pla, de penal. 1-1 (24') Jon. 1-2 (29') Jon. ÀRBITRE: Santiago Vicente. T.G.: Aitor, Gerard Enrich i Eloi; Pau Ribas, Ricard Ferrer, Abdesslam, Negre i Jon.