Girona

L'impuls del trio

Un pas més. El tercer triomf seguit permet a l'equip de Machín pressionar una mica més la zona preferent

El gol d'Acorán en el minut 71 del Ponferradina-Saragossa, l'últim partit d'ahir, deixava el Girona en zona de play-off d'ascens. Però Ángel (82') va donar un punt al conjunt aragonès i va treure els gironins de la zona preferent. El Girona tancarà la jornada fora de la zona noble, però havent fet un pas més, després d'aconseguir per primera vegada en tota la temporada tres victòries consecutives.

El Girona ha guanyat un lloc en la classificació –era vuitè i ara és setè, després de superar l'Elx, que només va poder empatar a casa contra l'Albacete– i sobretot matisar una mica el col·lapse d'equips amb què estava empatat. La setmana passada, hi havia dos equips més (el Còrdova i l'Alcorcón) situats a un sol punt del sisè. Ara, només els de Machín són a la distància mínima de la zona de play-off, no només del sisè, sinó també del cinquè i el quart. Els blanc-i-vermells deixen tres punts per sota l'Alcorcón i el Còrdova, quatre punts més avall el Lugo i cinc el Tenerife, que no només va veure trencada a Montilivi la ratxa de deu jornades sense perdre, sinó que també va perdre el goal average contra els gironins. L'altre gran al·licient de la jornada és que la zona d'ascens directe queda a quatre punts del Girona, després de l'empat de l'Alavés al camp del Mallorca. El Leganés, líder, juga avui al camp de l'Athletic B, cuer.

MENYS DENSITAT

El Girona és l'únic equip que té el sisè a un punt i és a quatre de la zona d'ascens directe

PER BEN POC

L'empat del Saragossa va impedir al Girona acabar la jornada en zona de ‘play-off'
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)