2a divisió FEF

El Reus, molt solvent a Elda

Victòria clara. L'equip de Natxo González va marcar aviat, va tenir sempre el partit sota control i el va sentenciar amb efectivitat

El Reus va aconseguir ahir una brillant victòria al camp de l'Eldenc, que li permet igualar a punts el líder, el Vila-real B, i fer un pas gairebé definitiu per disputar la fase d'ascens. Fer-ho com a campió és l'objectiu de l'equip roig-i-negre en els dos partits que falten per tancar la lliga regular. El Reus es va mostrar com un equip molt solvent i efectiu contra un rival que perseguia la victòria en la lluita per classificar-se per a la propera edició de la copa. El gol d'Olmo en el minut 9, en una jugada d'estratègia executada per Ramon Folch, va donar tranquil·litat als visitants. Després d'un parell d'ocasions dels locals, David Haro va fer, de penal, el segon gol del Reus en el minut 35. Fran Carbia va tenir dues bones ocasions abans que David Haro sentenciés el partit, ja en la segona meitat, després d'una gran jugada. Amb el rival vençut, encara hi va haver temps per al quart gol de l'equip roig-i-negre, obra de Ricardo.

ELDENC0
REUS4

ELDENC: Raúl Poveda, Ortega, Urzaiz, Gotor, Pepe Sellés (Serra, 57'), Óscar (Piquero, 57'), Juan Fresno, Petcoff (Belforti, 80'), Cañadas, Juanje i Carlitos. REUS: Edgar Badia, Cassamá, Olmo (Migue Marín, 81'), Moyano, Ángel, López Garai, Ramon Folch, Rafa García, David Haro (Fernando, 77'), Fran Carbia i Samu (Ricardo, 63'). GOLS: 0-1 (9') Olmo. 0-2 (35') David Haro. 0-3 (54') David Haro. 0-4 (74') Ricardo. ÀRBITRE: López López. T.G.: Als locals Petcoff, Gotor, Óscar, Ortega i Carlitos, i als visitants David Haro i Olmo.

El Reus atrapa el líder

La d'ahir va ser una jornada rodona per al Reus, que atrapa el líder, el Vila-real B, que dissabte va perdre a Cornellà. La major diferència de gols (+28 dels grocs i +19 dels roig-i-negres) fa que els de la Plana conservin la primera posició. El Reus, a més, manté el coixí de quatre punts respecte al cinquè classificat, el Cornellà, que serà el seu rival en l'última jornada de lliga. El proper cap de setmana, el Reus rep l'Olímpic, que lluita per la permanència, amb l'objectiu de segellar la presència a la fase d'ascens amb la victòria. El Vila-real B, per la seva banda, rep en la propera jornada la Pobla i acaba la lliga regular al camp de l'Espanyol B.