2a divisió FEF

L'objectiu es complica

2a divisió B. L'Olot afronta les dues últimes jornades en la divuitena posició, a dos punts de la promoció de permanència, i haurà de guanyar al Rico Pérez per mantenir possibilitats de ser setzè

L'Olot va guanyar el Llosetí (3-1) i va aconseguir el sisè triomf damunt de la gespa –l'antepenúltim va ser contra l'Huracán (1-0), sense jugar, a conseqüència de l'eliminació dels valencians per impagaments–. L'alegria al municipal va ser continguda, i és que la jornada, pel que fa als resultats, no havia acabat i el moment delicat no demanava cap eufòria desmesurada més enllà dels aplaudiments en cada un dels gols.

La victòria de l'Olímpic de Xàtiva contra el Lleida Esportiu (2-1) va permetre als valencians fer un bon salt en la classificació i ocupar la setzena posició en detriment de la Pobla. L'Olímpic visita el Reus la jornada que ve i acaba la lliga a casa contra el Barça B, un rival sense res en joc i esperant acabar la temporada immediatament, un factor que atorga als xativins possibilitats reals de fer la promoció de permanència. La Pobla de Mafumet visita el líder, el Vila-real B, i en l'última jornada rep el Lleida Esportiu, dos equips que s'hi juguen el curs, per la part més alta de la taula. L'Olot, per la seva banda, visita el Rico Pérez per enfrontar-se a l'Hèrcules i acaba el campionat a casa contra el Llevant B, que probablement arribarà ja salvat al municipal.

A dos punts de la promoció, el gran objectiu, els olotins han d'intentar donar la campanada i sumar els tres punts a Alacant per afrontar segurament la darrera jornada depenent d'ells mateixos. “Estic segur que l'equip serà competitiu contra l'Hèrcules, com ho va ser al camp de l'Espanyol B, i podem donar la sorpresa”, explicava el tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, al final del matx contra el Llosetí.

Creure que l'Olot ha d'aconseguir la primera victòria a domicili aquesta temporada en un estadi com el Rico Pérez sembla una utopia –no hi perd des del 14 de febrer, contra el Barça B (0-2)–, però una obligació per als de Castillejo. “Qui no vagi convençut de poder guanyar al Rico Pérez d'Alacant que es quedi a casa seva”, comentava Uri Santos, confiat en les possibilitats del seu equip, tot i que fa 400 dies que no guanya cap partit lluny de la Garrotxa.

ELS PROTAGONISTES

Estic segur que l'equip serà molt competitiu contra l'Hèrcules i podem donar la sorpresa
Santi Castillejo
entrenador de l'Olot
Qui no vagi convençut de poder guanyar al Rico Pérez d'Alacant que es quedi a casa seva
Uri Santos
davanter de l'olot

Uri, amb els millors registres des que juga a segona B

Uri Santos va fer un doblet de gols en el darrer matx contra el Llosetí (3-1). El davanter garrotxí s'enfila ja fins als sis gols en el campionat, els seus millors registres des que juga a segona B –n'havia fet quatre en les dues primeres temporades en la categoria amb l'Olot, tres amb el Llagostera, el curs 2011/2012, cinc en les dues campanyes al Racing Club B (2008/2009 i 2009/2010), un amb el Girona (2007/2008) i un altre amb el Figueres, en la temporada 2006/2007, la del seu debut en la categoria–. “No estic content ja que he fallat gols. En podria haver fet més. Fer gols és la meva feina”, deia Uri, pitxitxi dels garrotxins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)