Llagostera

ÓSCAR ÁLVAREZ

2N ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA

“Els jugadors s'han de guanyar el lloc”

“Amb tants futbolistes és difícil fer l'equip, però ara necessitem rendiment immediat”

Encara que un jugador no estigui jugant, ha d'estar a ple rendiment per si li toca fer-ho. Molts tenen aquesta actitud, i s'agraeix
En les últimes jornades han disminuït les baixes i la plantilla és àmplia, fet que obliga a descartar força jugadors cada setmana.
És difícil. Els jugadors també s'hi juguen molt i volen jugar sempre, però és a les nostres mans decidir. N'hem de convocar 18 i fer-ne jugar 11, i sempre intentem escollir els que estan millor.
Aquest ‘overbooking' de jugadors sempre deu ser més fàcil de gestionar quan les coses van bé que no pas al revés...
Sí. Quan la situació és difícil i no surten els resultats, sempre ets més propens a fer canvis, perquè no acabes de trobar l'onze ideal. Quan estàs a dalt de la taula potser no toques tantes coses, però si transites per la part baixa et mous més per trobar solucions, i evidentment no és tan fàcil.
Als futbolistes els deuen descol·locar certes decisions. N'hi ha que passen de la titularitat a la graderia i viceversa...
També. El jugador el que vol és tenir regularitat i per a nosaltres és difícil fer l'equip, però ara necessitem rendiment immediat perquè la situació ho requereix.
El que és evident és que han de ser professionals i estar preparats sempre per si se'ls necessita.
Sí, és una feina més i han d'estar a ple rendiment. Molts tenen aquesta actitud, i s'agraeix.
Tot i així, hi ha el risc que algun d'aquests jugadors que no tenen protagonisme desconnecti.
No ens podem posar en la ment dels jugadors. Per nosaltres és difícil fer les convocatòries i els onzes, i d'una setmana a l'altra poden variar moltes coses en funció de les baixes i dels canvis tàctics.
Quan falten sis partits pel final, hi ha molts jugadors que no arriben als 1.000 minuts i molt pocs que n'acumulen 2.000. El temps va posant cadascú al seu lloc...
Potser en el primer tram de la temporada va estar tot més repartit, perquè no trobàvem l'equip ideal per culpa del rendiment i de les lesions. En el segon tram potser sí que hem tingut més clar l'onze i quant a sensacions i competitivitat hem millorat. Esperem que no ens faltin jornades per poder assolir l'objectiu.
Últimament l'equip es modifica en diferents posicions segons si es juga a casa o a fora. Costa trobar l'equilibri en aquest sentit?
És el que es busca, trobar l'equilibri i el rendiment, però el que és evident és que són els jugadors els que s'han de guanyar el lloc.
La permanència s'ha complicat molt. Com ho veu?
El Llagostera és un club que està acostumat a viure al límit i a aconseguir fites importants, i aquesta n'és una. La derrota a Osca va ser un cop dur que no esperàvem; ara ens ho juguem tot en els partits que tenim a casa i estic segur que l'equip respondrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)