Llagostera

RUBÉN MIÑO

PORTER DE L'OVIEDO

“Tots firmàvem el ‘play-off', però ara cal ser ambiciosos”

“Hi arribem en un bon moment, mentre que al Llagostera només li val guanyar-nos per tenir possibilitats de permanència”

Els partits a domicili són la nostra assignatura pendent, i el Llagostera s'ha fet molt fort a casa”

Estava sent un any difícil per a mi, però he treballat bé aquests mesos i ara s'està demostrant que estic en un bon nivell

Després de tastar el futbol professional amb el Barça B i el Mallorca, amb el qual va debutar a primera divisió, Rubén Miño (Cornellà de Llobregat, 18-01-1989) va firmar per l'Oviedo l'estiu passat atret per l'ambiciós projecte del club asturià. El porter català va començar a l'ombra del veterà Esteban, però una petita lesió va donar la titularitat a Miño, que va aprofitar l'oportunitat i ja encadena vuit partits defensant la porteria de l'Oviedo. El conjunt dirigit per Generelo, quart classificat amb 56 punts, ambiciona pujar a l'elit ja sigui mitjançant el play-off o bé l'ascens directe, però per a això primer hauran de superar un Llagostera que està contra les cordes.

L'última victòria contra el Còrdova va deixar l'Oviedo en zona de ‘play-off' amb 56 punts, a només tres de l'ascens directe. Això fa bona pinta.
I tant, havíem tingut unes setmanes una mica difícils, perquè a la part alta s'està igualant tot molt i costa tirar endavant els partits, però afrontem els últims sis en una bona posició.
Queden sis partits per al final. Firmen jugar la promoció d'ascens o encara veuen factible lluitar per pujar directament?
Sí, a principi de curs si ens ho haguessin preguntat tots hauríem firmat jugar el play-off, però ara cal ser ambiciosos, ja que l'ascens directe està a només tres punts i és possible.
L'Oviedo jugava a segona B el curs passat, però amb la gran inversió que hi ha darrere el club no és cap secret que ascendir a primera divisió és el clar objectiu de l'entitat.
Potser a principi de temporada no era del tot així, havíem de veure com responíem, però es va fer un bon equip, i ara sí que és clarament l'objectiu.
La temporada tampoc ha estat un camí de roses, sobretot arran de la sorprenent dimissió del primer tècnic, Sergio Egea.
La temporada a segona A sempre és molt llarga, hem tingut bones ratxes i d'altres de no tan bones, però crec que en termes generals hem estat bastant regulars. Durant el desembre i gener vam sumar molts punts que ens van permetre consolidar-nos a dalt, hem estat forts a casa i ara crec que estem en un bon moment.
Ara s'enfronten amb el Llagostera, que està amb l'aigua al coll. Com afronten aquest partit?
Sí, al Llagostera només li val guanyar-nos per continuar amb possibilitats de permanència, així que serà un partit difícil, s'han fet molt forts a casa, on practiquen un joc directe molt eficaç. Estan a set punts de la zona de permanència però encara tenen possibilitats de salvar-se, i crec que s'han reforçat bé en el mercat d'hivern. Nosaltres esperem fer un bon partit.
L'Oviedo és el segon millor equip com a local amb 37 punts (només el supera el Leganés amb 39), però a domicili fa nou partits que no guanyen. Ja en deuen tenir ganes.
Sí, és la nostra assignatura pendent. Aquests partits ens estan costant més del compte, tot i que últimament estem una mica millor, encara que no s'ha traduït en resultats. L'equip ha fet un pas endavant en aquest sentit, i ara som més ambiciosos en tots els camps.
Personalment ha jugat els últims vuit partits a un bon nivell després d'haver estat completament a l'ombra d'Esteban.
Estic molt content. Estava sent un any difícil per a mi, però he treballat bé durant aquests mesos, i ara s'està demostrant que estic a un bon nivell.
Després de passar pel filial del Barça va debutar testimonialment a primera divisió amb el Mallorca (2012/13). Creu que té el nivell per tornar-hi amb un paper més important?
I tant, vaig apostar pel projecte de l'Oviedo, perquè creia que lluitaríem per l'ascens a primera divisió. Ara sóc més madur que quan vaig estar al Mallorca, on, a més, tenia molta competència, crec que ara sóc un porter de més garanties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)