Nàstic

“L'alegria, disfrutar, serà clau”

Nàstic. Vicente Moreno remarca el valor de l'aspecte psicològic en el tram final i creu que demà, tot i visitar un Almeria que es juga no baixar, ningú no guanyarà els seus en motivació

Queden només sis jornades de lliga, i el Nàstic, com tota la temporada, està centrat a aconseguir l'ascens a primera o, com a mínim, jugar el play-off. A segona divisió, les diferències són mínimes, i ara que tothom coneix tothom i hi ha coses en joc, la igualtat encara serà major. És per aquesta raó que cal cuidar tots els aspectes. I l'anímic serà determinant.

Així ho considera l'entrenador grana Vicente Moreno, que dóna un valor molt alt a la psicologia i a la gestió de les emocions. “En aquest aspecte, estem bé, i els jugadors ho estan portant bé”, va dir el valencià en la prèvia del partit de demà a Almeria. I hi va afegir: “Tenim una plantilla molt ambiciosa i volem aconseguir el màxim. Per assolir fites importants, però, cal que els jugadors s'abstreguin i disfrutin, han d'estar tranquils i alegres, perquè així tindrem més possibilitats. D'altra banda, els jugadors són molt exigents amb ells mateixos, ens posem des de dins una pressió que no ens la posen ni des de fora, però sempre des de la perspectiva de gaudir, sinó, serà difícil.”

L'entrenador de Massanassa, d'altra banda, va parlar de l'exigent cita de demà contra l'Almeria, que tot i el seu potencial lluita per eludir el descens. “Ens espera un gran equip, i el que sorprèn és la situació en què es troba, però no els seus números en la segona volta, que són de play-off”, va dir el tècnic, que tindrà tothom a la seva disposició amb el dubte de Calavera. D'altra banda, tot i les necessitats del rival, Moreno creu que els seus igualaran l'Almeria en motivació: “Tenim moltes coses importants en joc i volem guanyar en la mateixa mesura que el contrincant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)