3a divisió FEF

El protagonista a 3a divisió

Víctor Oribe

En el tron del gol

Oribe va fer diumenge un doblet espectacular que permet al Vilafranca dependre d'ell mateix per jugar el ‘play-off'

El mitjapunta, que el 2009 va estar a un pas de deixar el futbol a causa d'uns vertígens, viu ara el seu millor moment i és el pitxitxi de la segona volta amb 14 dianes

“Quan sortíem del camp, els companys em van agafar i em van pujar sobre les seves espatlles. Ho van fer per riure, perquè aquestes coses fan que em mori de vergonya, però estic orgullós de veure que estan contents.” D'això, i també de fer un doblet màgic que permet al Vilafranca tenir molt a l'abast jugar la fase d'acens a segona B. Parla Víctor Oribe, l'home més desequilibrant de la categoria en els últims mesos. I és que amb les dues dianes de diumenge passat, el futbolista nascut a Mont-roig del Camp ja ha marcat 16 gols, 14 dels quals en la segona volta.

“Estic en el millor moment de la meva carrera. Va ser arribar al Vilafranca fa un parell d'anys i assolir un nivell de maduresa que no havia assolit mai”, explica Oribe, que, de bracet del tècnic, Ivan Moreno, està caminant pels núvols: “Ell i la resta de l'equip m'han donat una confiança clau. Ara em guio més per la meva intuïció. Per exemple, marcar un gol com el 2-0 de l'altre dia, picant la pilota per sobre del porter, no ho havia fet mai. De fet, per a mi era impensable fer 16 gols... I que duri.”

Víctor Oribe, a més, assaboreix el moment que viu més que ningú, perquè sap el que és passar-ho malament. L'any 2009, en la seva primera experiència com a amateur amb la Pobla, va veure truncada la seva trajectòria a causa d'uns vertígens. “Vaig estar un any sense poder jugar ni entrenar-me per precaució, perquè, tot i estar bé, tenia aquests vertígens que no marxaven”, recorda el mitjapunta de 27 anys, que va estar a un pas de tirar la tovallola i retirar-se prematurament: “Ho vaig passar molt malament. Volia deixar el futbol, i ho volia deixar tot. Si no fos pel meu pare, ara mateix estaria estirat al sofà. Però durant aquells mesos ell em va animar i em va convèncer que havia de seguir endavant.” El temps ha demostrat que la decisió de seguir ha estat la correcta, i ara Oribe lluita per complir un altre anhel: tornar a jugar a segona B –ja ho va fer amb el Nàstic i el Prat–, però amb el Vilafranca. “Sóc de viure el present i m'encantaria fer història aquí. Ens hem de centrar a amarrar el play-off a Cerdanyola i tant de bo les coses després ens surtin bé. Anímicament, estem carregats d'arguments”, conclou.

La dada
35
gols
sumen Santi Triguero i Víctor Oribe plegats. Són la parella més inspirada de tercera divisió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)