2a divisió A

Ratificar el bon moment

Fase d'ascens a 2a B. El Gavà obrirà el camí dels catalans en el ‘play-off' d'ascens a segona B al camp d'un Marino de Luanco molt experimentat (18 h)

Nou anys després de l'última promoció –que va acabar amb final feliç–, el Gavà tornarà a jugar un play-off d'ascens a segona divisió B. I en aquest retorn, els blaugrana tindran el Marino de Luanco asturià com a primer obstacle a superar. “És un equip molt veterà i hauríem d'intentar explotar la nostra major frescor en l'aspecte físic. Serà un duel entre experiència i joventut”, explica el tècnic del Gavà, Juanma Pons, que només té la baixa de Cervantes i el dubte de Fortià. Així, amb gairebé tots els efectius disponibles, els del Baix Llobregat hauran de ratificar en la promoció la seva excel·lent segona volta de campionat, amb una sola derrota en tot el 2016.

MARINO
GAVÀ

MARINO DE LUANCO: Davo; Pablo Suárez, Espolita o Samuel Baños, Boris, Guaya; Roberto Suárez, Geni; Riki, Pablo Hernández, Dani López; i Omar Sampedro. Baixes: César i Góngora (lesió). GAVÀ: Eric; Cazorla, Pujol, Jaime, Roger; David Jiménez, Pla, Iu, Niko Kata; Boris i Raíllo. Baixes:Cervantes (motius laborals) i Fortià (dubte). ÀRBITRE: Casanova Cudeiro (gallec). CAMP I HORA: Miramar (18 h).

LA FRASE

És un equip molt veterà i hauríem d'intentar explotar la nostra major frescor en l'aspecte físic
Juanma Pons
entrenador del gavà

L'àrbitre, el més jove de tots

Si el Marino destaca per la veterania dels seus jugadors, sobre el terreny de joc, el més jove avui serà l'àrbitre Casanova Cudeira. Amb només 17 anys i encara en edat juvenil, el col·legiat contrasta amb els 42 anys de Roberto Suárez, que va debutar a primera quatre anys abans que nasqués l'àrbitre gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)