Girona

Jairo entra en la llista i Dejan Lekic en queda fora

Jairo Morillas, el segon màxim realitzador del Girona amb 5 gols, va ser la principal de les tres novetats que Pablo Machín va introduir en la convocatòria per a Valladolid. El davanter (només 6 minuts en els nou últims partits) va prendre el lloc a Dejan Lekic, que va ser titular en el darrer partit contra el Mallorca. “La decisió és únicament tècnica”, va comentar Pablo Machín, preguntat per l'absència del davanter serbi. També va parlar de Jairo, amb escàs protagonisme des que Cristian Herrera i el mateix Lekic van arribar en el mercat d'hivern. “Es un més de la plantilla i no s'ha oblidat de marcar gols, que és la seva principal característica. Ja he dit moltes vegades que això no és qüestió d'onze o tretze jugadors, sinó de tota la plantilla”, va afegir.

La convocatòria presenta dues novetats més, que són les del central Pedro Alcalá i la del migcampista Àlex Granell, que no van jugar contra el Mallorca per sanció. Precisament perquè físicament no estaran tan castigats com altres que sí que van jugar dissabte, tot fa pensar que seran titulars. Alcalá possiblement faci seure Richy, que va acabar el partit amb molèsties. Granell podria entrar en un mig del camp on tampoc s'ha de descartar Rubén Alcaraz. Per fer-los lloc a l'expedició (el Girona va arribar ahir al vespre a Valladolid després d'agafar un AVE entre Barcelona i Madrid i completar el tracte en autocar), Machín va deixar fora de la llista Felipe i Coris. També es van quedar sense viatjar els lesionats Aday i Mas, a més de Pol Llonch.

Una de les novetats que sembla més clara en l'alineació és el retorn de Maffeo, que va completar un molt bon partit a Elx i que també va sumar molt en el quart d'hora que va tenir dissabte passat. També és segur que Machín farà canvis en la davantera.

DOS CANVIS MÉS

Alcalá i Granell van tornar a la convocatòria, de la qual van caure Coris i Felipe

ROTACIONS

Maffeo guanya números al carril dret d'un onze que Pablo Machín sacsejarà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)