Girona

“El partit ha donat per a poc i el 0-0 és just”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín no va buscar cap excusa i va acceptar que ni el Valladolid ni el Girona havien pogut aspirar a un millor resultat: “El partit no ha estat vistós i ha donat per a poques ocasions. I el 0-0 és el més just.” Va matisar, això sí, que no havia estat per falta d'ambició: “Tots dos ens hi jugàvem molt. Ells volien assegurar la permanència i també necessitaven un rentat de cara. Nosaltres volíem guanyar per defensar la posició de play-off.” El tècnic del Girona va admetre que el seu equip no va estar al nivell habitual, ofensivament parlant. “El rival ens ho ha complicat molt. El Valladolid havia fet una plantilla per estar a primera divisió i tampoc ha arriscat en excés. Els feia falta un punt i hi han posat molta intensitat. I nosaltres no hem sabut o no hem pogut tenir circulació de pilota i la fluïdesa d'altres partits.”

Machín va lamentar enormement la lesió de Lejeune. “Més enllà del contratemps en si, la seva baixa també ens ha afectat en la construcció perquè té molt bona sortida de pilota.” Ja en la roda de premsa, el tècnic va admetre que la lesió del francès “no pinta bé”. “Esperem que sigui el mínim possible, però no sóc optimista. I el més greu és que li podria limitar el que s'ha guanyat fent dues grans temporades aquí, que és poder començar la pretemporada en un equip com el City. Ell té molta il·lusió i nosaltres, també. Per al Girona això també representa molt.” El problema del francès també afecta la recta final de lliga de l'equip: “Teníem sis centrals per a tres llocs i ens hem quedat amb tres per les lesions de Flo i Mas i la marxa de Marcelo. Segur que ho suplirem d'una manera o una altra. Bé canviant de sistema o allargant els tres centrals que ens queden, que són de màximes garanties.”

Pablo Machín va admetre que al final li va faltar un canvi. “A banda de Borja i un davanter, necessitàvem Javi Álamo al carril, però la lesió ens ha limitat i ens hem quedat coixos.” Tot i admetre que el 0-0 era el més just, va recordar l'ocasió de Mata a la primera part, “la més clara en tot el partit”. El tècnic va voler mirar el futur immediat amb optimisme: “Hem de ser positius. Volíem arribar a les tres últimes jornades amb possibilitats i quan en falten només dues depenem de nosaltres.”

POQUES OCASIONS

“Jugàvem contra un aspirant a pujar a 1a que ens ho ha posat molt complicat”

FLORIAN LEJEUNE

“És una llàstima per a ell i per a l'equip. No som optimistes, però hem d'esperar”

FUTUR IMMEDIAT

“Hem de ser positius. A dues jornades del final de lliga depenem de nosaltres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)