Girona

futbol

segona divisió

Greu lesió de Lejeune

Mala pinta. Una topada amb Alcalá va deixar fora de combat el francès, que té tocat el lligament lateral intern i podria tenir afectat l'encreuat

“No som optimistes.” Ho va dir Pablo Machín, el metge i tots els companys de Florian Lejeune després del partit. Pendents de la ressonància a la qual se sotmetrà avui el francès, la primera exploració va determinar que el central té tocat el lligament lateral intern del genoll dret –això sol ja és l'adéu a la temporada, perquè és més d'un mes fora de combat– i podria tenir afectat el lligament encreuat, circumstància que encara agreujaria més la cosa perquè implicaria quiròfan i mig any de baixa.

El francès ha posat segurament el comptador final d'aquest curs en 36 partits, 3.086 minuts, 3 gols, 14 targetes grogues i 1 de vermella. I ho va fer amb una jugada autènticament desgraciada, ja que qui li va causar la lesió va ser el seu company Pedro Alcalá, que va mostrar molta intensitat per frenar un atac del Valladolid. El central es va quedar estès a la gespa i, tot i que va intentar tornar, de seguida va reclamar les assistències.

De sis a tres centrals

Fa ben poc, el Girona tenia un excedent de centrals. Amb Lejeune, Kiko Olivas i Alcalá jugant-ho pràcticament tot, el Girona va obrir la porta a la cessió de Marcelo Djalo (0 minuts en la lliga), a qui l'UCAM Múrcia –campió del grup 4t de segona B– va demanar la cessió per poder afrontar el tram final de temporada amb més garanties. El Girona no hi va posar impediments, però Murphy va actuar i poques setmanes després es va lesionar de gravetat en un entrenament el banyolí Carles Mas (lligaments encreuats i adéu a la lliga). Ja amb quatre centrals, el contratemps d'ahir de Lejeune és majúscul, perquè a banda del pes que té el francès en l'equip s'hi ha d'afegir que el Girona juga amb tres centrals i s'ha quedat amb els justos. I amb Alcalá advertit de suspensió, Kiko Olivas a dues targetes i Richy, a tres.

Fitxatge?

Si es confirma que la lesió de Lejeune es de llarga durada, el Girona podria plantejar-se fer un reforç d'emergència en les properes hores per afrontar els dos últims partits i, si la juga, la fase d'ascens.

AVUI, PROVES

El central se sotmetrà a una ressonància, però la temporada s'ha acabat per a ell

EL PANORAMA

El Girona s'ha quedat amb només tres centrals quan fa poc en tenia sis

L'ombra de la lesió de Ramalho

La temporada passada, just també en la jornada entre setmana i amb el final de lliga a tocar –quedaven tres partits– el Girona va perdre a Vitòria un central, Jonás Ramalho, per una lesió que va acabar essent molt greu –trencament dels lligaments encreuats– i que va deixar el futbolista cedit per l'Athletic fora de combat per sis mesos. La setmana abans, Lejeune s'havia fracturat el cúbit. I Richy va acabar el curs molt castigat muscularment. Machín va haver de recórrer al final a David Garcia i Rovirola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)