Girona

Quique Cárcel

DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA FC

“És un greu contratemps, però hem de mantenir el cap fred”

“Fitxatge? És difícil poder treure el màxim rendiment en tan poc temps a un futbolista que vingués ara”

“És el partit clau, a vida o mort. I amb Montilivi ple tot serà més fàcil”

La lesió de Lejeune ho altera tot en el punt culminant del campionat. Com s'encaixa una cosa així?
És obvi que malament, perquè no descobrirem que Florian és un jugador fonamental en l'esquema de l'equip. I ha passat en la setmana crítica en què ens ho juguem tot. Però això és futbol, i coses com aquesta poden passar. Per mala sort, ens ha tocat a nosaltres.
Fitxaran?
És difícil, però no puc dir que estigui totalment descartat. Ho hem de valorar, tot i que és molt complicat poder treure el màxim rendiment a un futbolista que vingui ara en tan poc temps. Sabem que el contratemps de Lejeune és molt greu, però hem de mantenir el cap fred.
Fa poc tenien sis centrals. Ara, només tres.
Però són molt bons centrals. Ja ho han demostrat reiteradament i també ho van fer després de la lesió de Florian, a Valladolid. Hi confiem plenament. Hem d'estar tranquils.
Amb l'empat a Valladolid, s'han quedat pràcticament sense marge...
Hem de guanyar l'Alcorcón, evidentment. És un partit a vida o mort. Si no sumem diumenge aquests tres punts, l'accés al play-off el tindrem molt difícil perquè entrarem a l'última jornada depenent dels altres. Ens hem de posar al cap que hem de guanyar els dos partits que queden. Amb sis punts, hi ha gairebé el 100% de possibilitats que ens hi fiquem.
Al Nuevo Zorrilla va faltar ambició o van notar un excés de pressió?
No vam fer el nostre millor partit, però ells també s'hi jugaven molt i són un bon equip. També és cert que en aquests moments, i amb tanta cosa en joc, la pressió existeix. Però hem d'evitar tenir aquesta sensació. Som un equip que venim de baix i per això hem d'estar molt contents i ser ambiciosos. I continuar amb el joc alegre que ens ha permès fer aquesta gran remuntada en la classificació i que en la gran majoria de partits s'ha traduït en moltes arribades a l'àrea rival i ocasions.
No nota símptomes d'una petita desinflada?
No. Tot l'any hem estat a un nivell molt semblant. Fins i tot en la primera volta, quan els resultats ens giraven l'esquena, l'equip oferia bones sensacions i es veia que estava a baix per altres circumstàncies. El que sí que hem de ser, perquè això és clau, és eficients de cara a porteria.
Diumenge, Montilivi s'hauria d'omplir...
Això és imprescindible. La passada temporada també va ser espectacular perquè la gent ens va ajudar molt. Ara tornem a lluitar per una cosa molt gran i és un motiu perquè l'afició s'engresqui. Necessitem la seva ajuda. I amb Montilivi ple, tot és molt més fàcil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)