Girona

El Girona no depèn d'ell mateix a dues jornades del final

Avançat. Ahir es va veure superat pel Còrdova i avui podria baixar fins al novè lloc si el Saragossa puntua i l'Oviedo guanya

Encara queden alguns duels directes entre aspirants a la fase d'ascens, però el Girona ja no depèn d'ell mateix per classificar-se entre els sis primers encara que guanyi els dos últims partits que queden. Això sí, si els de Machín sumessin els sis punts, seria difícil que algun dels rivals que té per sobre seu no punxés. Ahir, els de Machín es van veure superats pel Còrdova i van perdre el sisè lloc que els havia costat 39 jornades assolir. Avui, el conjunt gironí baixaria fins al novè lloc si el Saragossa puntués a Osca i l'Oviedo s'imposés al Leganés.

Tot i això, la zona noble de segona A continua extremadament comprimida. Mentre que sembla clar que l'ascens directe és cosa de tres (Alavés, Leganés i Nàstic, que ahir va donar un cop terrible damunt la taula), les batusses per assolir un lloc en el play-off estan garantides. Hi ha només tres places (una se l'adjudicarà l'equip que quedi fora de l'ascens directe) i sis candidats. Entre el quart classificat (Alcorcón) i el novè (Oviedo) hi ha només dos punts.

Tant si el Girona baixa avui fins al novè lloc com si conserva la setena plaça actual –hi ha més probabilitats que baixi algun graó–, el sisè classificat quedarà a només un punt i tindrà dues jornades per endavant per recuperar el terreny perdut.

Els llocs d'honor
Jornada 40
Osca-Saragossa Oviedo-Leganés Athletic B-Alavés
Jornada 41
Leganés-Llagostera Saragossa-Oviedo Osasuna-Osca Lugo-Nàstic Alavés-Numància Girona-Alcorcón Mallorca-Còrdova
Jornada 42
Oviedo-Osasuna Llagostera-Saragossa Mirandés-Leganés Nàstic-Alavés Ponferradina-Girona Alcorcón-Elx Còrdova-Almeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)