Llagostera

Samu, dubte a Butarque

Última prova. Amb les baixes confirmades de Quesada (lesionat) i Escassi (sancionat), el Llagostera està pendent del lateral, que comprovarà avui el seu estat físic en el darrer entrenament previ al matx

El Llagostera va fer ahir una sessió d'entrenament per preparar a corre-cuita el matx contra el Leganés. Amb les baixes confirmades de Nando Quesada, lesionat greument al genoll, i Escassi, sancionat després de veure la desena targeta groga del curs, Alsina té el dubte del lateral esquerre Samu de los Reyes, que arrossega molèsties físiques arran del duel contra l'Almeria. El defensa andalús passarà avui, en el darrer entrenament previ a l'enfrontament de demà a Butarque, l'última prova per saber si supera les molèsties i arriba a temps per disputar el penúltim partit de lliga.

La plantilla i el cos tècnic llagosterenc viatjaran amb avió avui fins a Madrid i en els instants previs a l'inici del desplaçament el club donarà a conèixer la convocatòria. El dubte de Samu podria fer entrar en la llista de divuit el seu relleu natural i habitual en els partits que ha disputat l'equip a domicili, Álex Cruz. Les altres incògnites seran les possibles rotacions que decideixi aplicar Alsina, que podria fer entrar nous jugadors més descansats en la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)