Llagostera

Positius, però realistes

Hi ha vida. El Llagostera sap que ha de guanyar els dos últims partits i esperar que els seus rivals ensopeguin. Alsina toca de peus a terra, però mentre hi hagi possibilitats no tirarà la tovallola

El Llagostera afronta amb una bona dosi de realisme el pròxim duel al camp del Leganés (demà a les 20 h). El conjunt dirigit per Oriol Alsina és conscient que només un miracle evitaria a l'equip perdre la categoria. Amb sis punts en joc i a cinc de la permanència, els llagosterencs necessiten fer el ple de punts –a més de jugar contra el Leganés, en la darrera jornada reben el Saragossa– i que els seus rivals ensopeguin estrepitosament: “En el futbol sempre han passat coses que moltes vegades són inexplicables. No podem enganyar-nos i sabem que és molt complicat salvar la categoria”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que hi afegeix: “L'única cosa que és a les nostres mans és guanyar els dos partits que ens falten, només així haurem d'esperar i resar. Tot pot passar.”

El tècnic d'Arenys de Mar, optimista de mena, no tirarà la tovallola mentre el seu equip tingui possibilitats matemàtiques de salvar la categoria, i és que Alsina confia cegament en la professionalitat dels seus jugadors, de qui està “molt orgullós, ja que hi han deixat la vida des del primer instant”, diu l'entrenador llagosterenc. “La plantilla va acabar molt tocada després de l'empat contra l'Almeria i el gol en el darrer instant de la Ponferradina, però ara ja estem mentalitzats per encarar de la millor manera el partit contra el Leganés i competir al màxim”, sentencia Alsina respecte a la moral i el nivell de confiança dels seus jugadors, que curiosament passen el millor moment del curs, pel que fa a registres i puntuació.

La festa del Leganés

El Llagostera es trobarà amb un ambient de tensió, però també d'alegria continguda a l'estadi de Butarque. I és que si el Nàstic no aconsegueix la victòria al camp del Lugo, botxí del Girona la temporada passada en la darrera jornada del campionat, i els madrilenys es desfan dels llagosterencs, la festa serà de les grosses a Leganés ja que es confirmarà l'ascens de l'equip a primera divisió per primera vegada en la seva història.

Si els futbolistes dirigits per Alsina no ho impedeixen i el Nàstic no fa la feina, els llagosterencs seran testimonis de la festa dels aficionats, el cos tècnic i la plantilla del Leganés, que acabarà de fer història.

La plantilla va acabar molt tocada dimecres, però ja estem mentalitzats per competir bé
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
En el futbol sempre han passat coses que moltes vegades són inexplicables. No podem enganyar-nos i sabem que és molt complicat salvar-nos
L'única cosa que és a les nostres mans és guanyar els dos partits que ens falten, només així haurem d'esperar i resar. Tot pot passar

“Si el Nàstic en surt beneficiat, millor per a ells”

A Tarragona, els aficionats del Nàstic esperen l'ensopegada del Leganés per tornar a les posicions d'ascens directe, lloc que ocupaven abans de la victòria sonada dels madrilenys al Carlos Tartiere contra l'Oviedo (0-1). Qualsevol punt que sumi el Llagostera a Butarque serà ben celebrat pels aficionats grana, que deixarien de banda, per un instant, la rivalitat amb els gironins. “El calendari és capritxós. Cadascú té la seva guerra, però sempre he dit que si puja el Nàstic a primera me n'alegraré. Tenir un equip català més a primera seria bo i si el Nàstic surt beneficiat del nostre resultat millor per a ells”, diu el tècnic, Oriol Alsina, que també va admetre: “Digui el que digui es pot mal interpretar, el que és segur és que nosaltres anirem a guanyar, només ens val això.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)