2a divisió FEF

L'Olot confirma l'arribada del davanter Marc Mas

3a divisió. El conjunt garrotxí anuncia el seu primer fitxatge de cara a la temporada vinent. Amb l'arribada del pitxitxi del grup, autor de 21 dianes, els olotins asseguren potencial ofensiu

L'Olot va anunciar la seva primera incorporació de cara al curs 2016/17. El davanter de Sils, Marc Mas, pitxitxi del grup català de tercera enguany, és la nova peça del projecte dels de la Garrotxa per al seu retorn a la categoria. L'atacant va fer 21 dianes defensant la samarreta del Peralada i és una assegurança per als equips que l'han pogut gaudir a tercera. I és que Marc Mas, amb experiència a segona B, sempre ha firmat uns registres brillants com a golejador a tercera. El curs 2009/10, amb el Cassà, va fer quinze dianes en la lliga i, l'any següent, va defensar mig any la samarreta del Llagostera, club amb el qual va fer sis dianes –en la segona part del campionat va jugar amb el Badalona (2a divisió B)–. Després de sumar un altre curs sencer a segona B amb el Llagostera (cinc dianes), el silenc va fitxar pel Figueres a tercera (2012/13) i a les ordres d'Arnau Sala va enfilar-se fins als 12 gols en mitja campanya. De nou, el davanter va cridar l'atenció de segona B i va fitxar pel Sant Andreu, la temporada 2013/14 va fer 14 dianes amb el Betis B en el grup andalús de tercera i la campanya 2014/15 va estar a cavall del Guadalajara i el Badalona, de nou a segona B.

Mas ha tornat a demostrar aquest curs que és un dels golejadors més determinants de tercera, un bon element per a l'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)