Girona

Lejeune no tindrà relleu

Pablo Machín argumenta que el Girona no pensa fer cap fitxatge d'última hora perquè confia en els jugadors “que s'han guanyat el dret a lluitar pel repte”

El club farà tot el possible per intentar que el central francès pugui tornar a jugar aquesta mateixa temporada

El Girona tenia la possibilitat de demanar autorització a la LFP i aprofitar la baixa de llarga durada de Carles Mas –serà operat dilluns de la greu lesió al genoll– per fer un fitxatge d'última hora que compensés l'escassedat de centrals, amb la vista posada en el play-off d'ascens, si és que el disputa. El director esportiu, Quique Cárcel, ja era poc partidari de fer un fitxatge, i les converses amb Pablo Machín el van acabar de convèncer. “Es va valorar una mica per sobre, perquè és lògic que en Quique tingui totes les possibilitats al cap i m'ho proposi. Se n'ha parlat; però, a part de ser difícil, crec que els que s'han guanyat lluitar per aquest repte que tenim són els que han començat la competició”, va argumentar Pablo Machín.

L'entrenador va destacar el paper de Richy, Kiko Olivas i Alcalá –“ho van fer de manera fenomenal a Valladolid, després de la càrrega psicològica per la lesió de Lejeune, i ho continuaran fent bé”–, i va estendre els elogis a tot el grup: “Tenim centrals de garanties i fins i tot algunes alternatives o invents. Prefereixo jugar-me-la amb els futbolistes que m'ho han donat tot, que no pas amb un que pugui arribar ara. Ells s'ho han guanyat, m'han donat molta confiança, i els he de correspondre.”

Sense terminis

El Girona no ha revelat terminis de recuperació de Lejeune. El comunicat mèdic fet públic pel club dijous –“ distensió de grau lleu en la inserció distal del lligament encreuat anterior; esquinç de grau 2/3 del lligament lateral intern amb petit microtrencament de les fibres més distals, i edema medul·lar ossi continu al vessant del planell tibial intern”– tendeix al pessimisme, però a Montilivi faran tot el que puguin per mirar que el francès tingui possibilitats de reaparèixer aquesta mateixa temporada. “Si et dic la veritat, ni m'ho he plantejat ni he parlat amb els metges. El primer diagnòstic semblava més alarmant, i ara no sembla tan greu. Però vull centrar-me en els que hi ha”, va dir Machín.

L'ENTRENADOR

És lògic que Cárcel valori totes les possibilitats; però, a part de la dificultat, els que s'han guanyat ser aquí són els que han començat la lliga
Ni m'he plantejat si Lejeune podria arribar. Ara no sembla tan greu com el primer diagnòstic, però no m'hi vull centrar
Pablo Machín
Tenim centrals de garanties i fins i tot alternatives o invents. Prefereixo jugar-me-la amb els futbolistes que m'ho han donat tot

Aday té possibilitats de tornar i Alcaraz està sancionat

Aday Benítez, que s'ha perdut els quatre últims partits perquè va recaure d'una lesió que l'havia tingut sis jornades més inactiu, té possibilitats de reaparèixer demà. “Hem de veure com respon en l'últim entrenament, que serà quan li exigirem de veritat”, va comentar Pablo Machín. “Avui, en una sessió més suau, s'ha entrenat amb normalitat, i els tres dies que vam ser a Valladolid també ho va fer. Si en algun moment s'ha d'arriscar, és ara. I tampoc crec que sigui un risc excessiu”, va indicar l'entrenador del Girona. Qui no podrà jugar demà contra l'Alcorcón és Rubén Alcaraz. El comitè de competició va confirmar el partit de sanció al migcampista barceloní, que va tancar cicle d'amonestacions a Valladolid. L'Alcorcón també perd un jugador per sanció, el romanès Razvan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)