2a divisió FEF

futbol

Fase d'ascens a segona A

L'avantatge no atura l'ambició

Fase d'ascens a 2a A. El tècnic Idiakez reconeix que la millor manera de mantenir l'avantatge i superar l'eliminatòria és guanyar

El resultat favorable de l'anada (1-0) es fa curt a l'hora de pensar que el Lleida ja ho té tot fet per superar l'eliminatòria. Els d'Idiakez van completar una part important del pla, que era guanyar el partit sense encaixar, però ara toca reblar el clau i assegurar-se la classificació a Lasesarre.

Tot indica que el plantejament defensiu que va fer el Barakaldo en l'anada tindrà continuïtat també en el partit de tornada. Tot i les lògiques precaucions, amb més motiu, doncs, el Lleida buscarà la victòria. “No hi ha millor manera de mantenir un avantatge que guanyar. Per aconseguir el pas a la segona eliminatòria hem de sortir a buscar la victòria”, diu l'entrenador blau, Imanol Idiakez. La plantilla blava tindrà suport a les grades, ja que el club va anunciar que s'han venut 268 entrades per a Lasesarre. La Paeria, però, instal·larà una pantalla gegant al pavelló dels Camps Elisis.

“Volem un partit sense encaixar cap gol; per tant hem de ser millors defensivament que en el matx d'anada. I també vull que siguem ofensivament millors”, explicava per la seva banda el tècnic del Barakaldo, David Movilla.

LA PRÈVIA

No hi ha millor manera de mantenir un avantatge que guanyant el partit de tornada
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
El meu equip està preparat per a tots els escenaris possibles que es puguin donar
David Movilla
entrenador del barakaldo
Fase de campions
Reus-Racing
18 h
Madrid B-UCAM
20 h (demà)
Quarts de final
Vila-real B-LOGROÑÉS
1-1 (0-0)
Racing de Ferrol-Cadis
17 h
Socuéllamos-Sevilla B
17.15 h
Múrcia-Toledo
18 h
Hèrcules-Tudelano
19.30 h
Barakaldo-Lleida
20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)