Territorial

Un comiat amb bones sensacions

1a catalana. L'Abadessenc, que l'any que ve serà a segona, clou la lliga amb un triomf contra el Farners, l'equip revelació de la segona volta

L'Abadessenc –l'any que ve jugarà a segona– volia acomiadar-se de primera catalana amb bones sensacions, i ho va aconseguir tancant la lliga amb victòria contra l'equip revelació de la segona volta, el Farners, que les últimes dotze jornades no havia encaixat cap derrota. L'equip de Dani Juvany es va imposar amb comoditat, i encara hauria pogut marcar algun gol més. De fet, Trulls va disposar de dues ocasions claríssimes en els minuts 22 i 28, però no les va poder convertir. Poc després, però, va ser David Massegú –el seu germà Marc també era al camp com a rival– qui va obrir el marcador amb un eficaç cop de cap a la sortida d'un córner. Gairebé immediatament, Trulls va ser objecte d'un penal que Edgar va convertir en gol. L'últim gol del partit, que significava el 3-0, el va fer el mateix Trulls, molt actiu ahir, poc després de la represa. El Farners, malgrat la derrota, acaba la temporada amb un excel·lent paper gràcies a una segona volta esplèndida en què ha sumat 35 de 51 punts possibles i en què només ha perdut dos partits.
ABADESSENC (3): Joel (Edu, 74'), Pajares, Francolí, Nil Coll (Illa, 70'), Aleix, Edgar, Maiki (Cabanas, 63'), Trulls, Pol Berenguer, David Martín i David Massegú. FARNERS (0): Gabi, Marc Massegú, Pitu Riart, Lafuente (Criado, 54'), Arjona (Álvarez, 54'), Carlos Salva, Lauren (Riki Solà, 60'), Moha (Peracaula, 54'), Omar (Marc Vila, 60'), Àlex Font i Güell. GOLS: 1-0 (31') David Massegú. 2-0 (39') Edgar, de penal. 3-0 (47) Trulls. ÀRBITRE: Salinas Ureña. T.G.: als locals Nil Coll i David Martín i als visitants Pitu Riart, Àlex Font, Güell i Criado.

Dos derbis gironins més

La primera catalana es tanca avui –tots els partits comencen a les 12 h– amb dos derbis gironins més de gran transcendència. El Girona B i el Lloret s'enfronten entre ells amb el descens en joc. La victòria no els certificaria automàticament la permanència, ja que depenen d'altres resultats i, fins i tot, dels possibles descensos compensats de tercera. La Jonquera rep l'Escala amb l'aspiració d'acabar subcampió i jugar la promoció d'ascens. Per fer-ho necessita obligatòriament la victòria i que l'Horta –del qual el separen dos punts– no passi de l'empat contra el Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)