Nàstic

futbol

segona divisió a

Setge pensant en primera

Nàstic. El conjunt tarragoní visita el camp del Lugo, que ja no s'hi juga res, amb l'objectiu de guanyar i esperar una possible punxada de l'Alavés o el Leganés per situar-se en ascens directe

Queden 180 minuts de lliga i el Nàstic no depèn d'ell mateix per assolir l'ascens directe a primera divisió. Això, però, no significa que pujar per la via ràpida no sigui factible. Res més lluny de la realitat. Els grana, embalats amb dues victòries contra rivals directes, saben que si no fallen i algun dels dos conjunts que té per sobre punxa, el somni de l'ascens estarà a l'abast. Qui millor resumeix la situació és l'entrenador grana, Vicente Moreno. “Hem d'estar esperançats, il·lusionats i contents de viure aquesta situació, i lluitarem fins al final”, va dir el tècnic valencià, que ho va rematar amb una afirmació força contundent tenint en compte que fins ara sempre havia manat la prudència: “Tenim moltes possibilitats de pujar sempre que guanyem els dos partits, així que ara toca que fem la nostra feina.”

Per sumar els 6 punts que queden en joc, cal anar a pams i sortir victoriosos de la visita d'aquest vespre a l'Anxo Carro. Hi espera un Lugo que ja ha fet els deures i té un únic objectiu: agradar a la seva afició en l'últim partit a casa. Que ningú es refiï dels gallecs, però. L'any passat van ser un llop amb pell de corder en l'última jornada, en què tampoc no es jugaven res i van evitar l'ascens directe del Girona amb un gol en el temps afegit. Si llavors el conjunt de Lugo ja anava ultramotivat per vés a saber quines raons, avui més val no badar, que la història es podria repetir. L'entrenador del Nàstic té molt clara la prioritat del que l'amoïna: “Em preocupa molt més la possibilitat de poder guanyar el Lugo que no pas els resultats del Leganés i l'Alavés.” I és que el de Massanassa tampoc no es refia del contrincant, independentment que ja hagi fet els deures: “El rival és un bon equip, el que més combina, i quan et roba la pilota et fa patir. Serà un partit molt difícil, perquè un jugador de futbol sempre es juga alguna cosa.”

Tothom a punt

Un factor clau per afrontar amb garanties les dues finals que queden és poder escollir. En aquest aspecte, Vicente Moreno ho té molt bé, ja que té tothom a la seva disposició, un cop Gerard Valentín ja s'ha recuperat de la seva lesió. El tècnic, de fet, s'ha endut els 28 jugadors de la plantilla en un vol xàrter i decidirà la convocatòria avui abans del partit. El Lugo, per la seva banda, tindrà la baixa de David de Coz, que està lesionat. José Durán, amb tot, aprofitarà la cita per repartir minuts després d'una setmana molt carregada. Jugui qui jugui, el Nàstic té molt i molt clara la consigna: el setge no pot cessar.

L'AVANTMATX

Em preocupa més que nosaltres guanyem el Lugo, que és un rival perillós, que el que puguin fer l'Alavés i el Leganés
És un partit més, amb gairebé tot fet i amb l'objectiu complert. Volem fer disfrutar l'afició
José Durán
ENTRENADOR DEL LUGO
Si guanyem els dos partits tindrem moltes possibilitats de pujar. Hem d'estar il·lusionats
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)