3a divisió FEF

Exigència i humilitat per continuar creixent

3a divisió. L'adéu de l'Europa i el Vilafranca contra dos equips de prestigi ha generat dubtes respecte al nivell del grup català

Les eliminacions de l'Europa i el Vilafranca contra dos equips andalusos potents com són el San Fernando i el Màlaga B han obert el debat sobre el nivell del grup català de tercera. El tècnic dels escapulats, Albert Poch, s'hi va referir en l'última roda de premsa fent èmfasi en la superioritat dels rivals en la primera volta.

“Tenim un problema a Catalunya ja que ens creiem els millors del món i després t'enfrontes contra equips com el San Fernando, el Màlaga B o l'Osasuna B i t'adones que hi ha grans equips”, va expressar el tècnic de l'Europa. “Necessitem tots una cura d'humilitat i pensar per què ens costa tant pujar cada any als catalans. S'ha de valorar realment el que costa un play-off. El grup català és potent, però d'altres també ho són i sense esforç ningú puja”, assenyalava Poch, que posava l'accent en el fet que el San Fernando fos un equip professional, que s'entrenava als matins. “El grup català és molt potent però d'altres com l'andalús o el basc també ho són. En eliminatòries a doble partit és complicat per a tots els equips i sempre hi ha sorpreses”, diu Ivan Moreno, que relativitzava aquesta teoria.

De tota manera, la temporada passada Catalunya va aportar deu equips a segona B, només superada per Andalusia, que n'hi va incloure dotze. Amb l'ascens del Prat, la temporada vinent, al grup tercer hi haurà nou equips catalans comptant-hi el Llagostera, en espera del que passi amb el Gavà i el Lleida.

LES REACCIONS

Necessitem tots una cura d'humilitat i pensar per què ens costa tant pujar cada any als catalans
Albert Poch
ENTRENADOR DE L'EUROPA
En eliminatòries a doble partit és complicat per a tots els equips i sempre hi ha sorpreses
Ivan Moreno
ENTRENADOR DEL VILAFRANCA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)