Girona

“El futbol ha estat injust amb el Girona, n'hi deu una”

“Va pagar una mica el mal tràngol de no pujar l'any passat, però quan va agafar la bona dinàmica tots hem vist els seus resultats”

“El partit es decidirà per petits detalls i qui falli menys s'endurà l'ascens”

Timor té un predilecte
No amaga la seves preferències. David Timor vol que pugi el Girona, malgrat que també ha jugat amb l'Osasuna. Potser perquè la seva estada a Pamplona no va ser ten plaent com a Girona, on diu que es va sentir molt a gust. L'alacantí, de 26 anys i nascut a Carcaixent, va tornar aquesta temporada a Montilivi amb el Leganés, i va marcar el gol de l'empat del seu equip.
A Girona estan fent les coses molt bé, hi ha una estabilitat al club i això és molt important. Saben el que es fan

David Timor va jugar la temporada 2013/14 amb el Girona, cedit, precisament, per l'Osasuna. El migcampista alacantí va fer set gols en 36 partits, tres dels quals de falta directa. Aquesta temporada l'ha acabada al Leganés, que ha pujat a primera, on espera tornar a coincidir amb el Girona.

Com veu l'eliminatòria?
Per al Girona, crec que el 2-1 va ser un bon resultat. Sempre és millor que un 1-0, perquè amb un sol gol en la tornada en fas prou per pujar. Amb un 1-0, si iguales l'eliminatòria, estàs obligat a jugar la pròrroga i fer un segon gol. És bo per al Girona i tinc l'esperança que guanyi i pugi.
De fet, el Girona ja va haver de remuntar un 2-1 en l'eliminatòria contra el Còrdova. El veu capaç de repetir?
I tant que sí, l'eliminatòria és molt semblant a la del Còrdova i fins i tot el partit a Pamplona va assemblar-se al partit a Còrdova, en el sentit que en els primers minuts el Girona ja va rebre un gol. El Girona ho pot aconseguir. Ha anat de menys a més. A principi de temporada va pagar una mica el mal tràngol de no pujar l'any passat, però quan va agafar la bona dinàmica ja s'han vist els seus resultats: ha estat el millor equip de la segona volta. I perquè la lliga no va durar tres jornades més, perquè si no crec que el Girona hauria aconseguit l'accés directe.
Veu estils comparables entre el Girona i l'Osasuna?
Són dos clubs semblants. L'Osasuna ha arribat al final de temporada molt fort, com el Girona. Va tenir una davallada a la meitat de la temporada després d'haver començat molt bé. El Girona ha anat en línia ascendent tot l'any. El sistema que utilitzen els dos entrenadors és el mateix i les característiques dels jugadors són molt semblants. Crec que el partit de tornada al camp de Montilivi es decidirà per petits detalls. Qui falli menys s'endurà l'ascens. Confiem que sigui el Girona, perquè té el factor camp a favor i els seus aficionats estaran amb els jugadors.
No amaga que prefereix veure el Girona a primera abans que l'Osasuna, tot i que ha jugat en tots dos equips?
Ho prefereixo, la veritat, perquè vaig estar un any a Girona molt a gust. Em tractaven molt bé. A part, crec que el futbol ha estat molt injust amb el Girona i n'hi deu una des de l'any passat. Ha jugat tres promocions d'ascens en quatre temporades, i això no és gens fàcil d'aconseguir. La manera de no pujar l'any passat va ser molt injusta i espero que aquest any sí que pugui ser i que ens veiem l'any que ve a primera divisió.
Si puja, veu el Girona capaç de mantenir la categoria força temps?
Tot dependrà de la temporada que faci, però és evident que a Girona estan fent les coses molt bé, hi ha una estabilitat al club i això és molt important. Tenen gent que sap el que es fa.
El que és segur és que vostè l'any que ve sí que tornarà a jugar-hi, aquest cop amb el Leganés.
Al gener vaig arribar al Leganés i tot em va sortir molt bé. Vam aconseguir l'ascens, que era l'objectiu de l'equip des de principi de temporada. No va ser fàcil, però finalment ho vam aconseguir per la via directa.
Evitar la promoció deu estalviar molts moments d'angoixa.
Durant gairebé tota la segona volta vam estar en zona d'ascens directe. Si no ho haguéssim aconseguit hauríem arribat al play-off una mica tocats, perquè veus que se t'escapa una cosa que tens a la mà, i haver de pensar en quatre partits més en aquesta situació fa que anímicament no arribis en les mateixes condicions que algú que ha estat lluitant per la promoció.
Quin és el seu jugador favorit del Girona?
Me n'agraden molts i en puc destacar de cada línia. Però l'important és que és un molt bon equip i per això ha pogut arribar on és ara mateix. Esperem que dissabte aconsegueixin l'ascens a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)