3a divisió FEF

BORIS GARRÓS

DAVANTER I PITXITXI DEL GAVÀ

“Serà clau defensar sense especular”

Boris diu que la plantilla del Gavà té “bones sensacions després del 2-2 a Castelló i confia en l'ascens”

“Ens hem de centrar a buscar el triomf”

El Castelló és un club de segona A que juga a tercera. Això és sobre el paper, perquè en el ‘play-off' i al terreny de joc tot s'iguala

Una exhibició rere l'altra. Des que Boris Garrós (Barcelona, 22-06-1988) va arribar a la Bòbila procedent de la Feixa Llarga que l'afició del Gavà no s'ha cansat de celebrar els seus gols. Entre la segona volta i el play-off, el futbolista de l'Eixample ja ha marcat 19 dianes. Ha fet gols clau, com el 2-1 de diumenge passat a Castelló, que va marcar l'inici de la reacció blaugrana. I és que, a Castàlia, el Gavà va aconseguir un 2-2 que l'apropa molt a segona B. Demà és el dia clau.

Quin ambient es respira al vestidor de cara a la cita de demà, tenint en compte que es ve d'igualar un 2-0 en un camp complicadíssim?
Hi ha molt bones sensacions i tenim la confiança que assolirem l'objectiu. Això sí, també tenim molt clara quina és l'estratègia que hem de seguir: anar pel partit, perquè sabem que una victòria ens assegurarà l'ascens.
Està prohibit especular?
Sí. Ens hem de preocupar de nosaltres mateixos més que del rival. Tenim dues consignes bàsiques: deixar la porteria a zero, fet que ens asseguraria l'ascens, però sense especular. Cal que mirem de superar el porter rival, perquè amb un gol nostre ells ja n'haurien de fer dos.
Per nom, un Castelló-Gavà sona com un David contra Goliat. En les promocions, però, el nom i la història hi tenen poc a veure, no?
Doncs sí, aquí el que compta és la trajectòria que portes i la qualitat de l'equip. Les eliminatòries d'ascens a segona B estan molt renyides i nosaltres ja hem demostrat aquesta temporada de què som capaços. Som com a mínim un equip tan complet com el Castelló, si no, no haguéssim fet la temporada que hem fet ni haguéssim arribat fins aquí.
Al grup català no hi ha cap estadi amb l'ambient que es van trobar a Castàlia [14.000 espectadors]. Els fa enveja?
El Castelló és un club de segona A que milita a tercera, i és molt maco jugar en aquestes condicions. En tot cas, nosaltres potser no tenim tota aquesta massa social, però hem fet tants mèrits, o més, que el Castelló per estar on estem. I també s'ha de donar valor a les 200 persones que van venir des de Gavà. No és gens fàcil.
Marca casi en cada partit. Ja s'ha preparat una celebració per demà?
Doncs no, però tant de bo pugui fer algun gol i ajudar així l'equip. Ara bé, si et sóc sincer, ja m'estaria bé que no se celebressin gols a la Bòbila, que això ens asseguraria pujar.
Què s'ha trobat a Gavà, que està rendint a aquest altíssim nivell?
Doncs un conjunt de coses que m'han permès explotar les meves capacitats. Hi ha un cos tècnic que confia en mi i que fa molt bé la seva feina, una plantilla que m'ha acollit molt bé i una unió clau amb l'afició.
Ara a pujar i rendir així a segona B, no? Deu tenir l'espina clavada de les últimes experiències...
Òbviament l'objectiu no és cap altre que no sigui l'ascens. Vull que el Gavà estigui a segona B i, un cop allà, fer un bon any, perquè crec que estic en un lloc ideal per desenvolupar el meu potencial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)