Nàstic

ESPORTS

FUTBOL. NÀSTIC

A partir de la columna

Nàstic. Vuit dels deu jugadors amb més minuts aquesta última temporada continuaran amb la samarreta grana. Al seu voltant es reforçarà l'equip, sobretot l'atac, on hi ha més mancances

El Nàstic voldria repetir la temporada que acaba de realitzar, amb més sort al final si pot ser, i per això manté l'entrenador i la columna vertebral. Després de tancar les renovacions dels tres jugadors que més minuts han disputat aquesta última temporada –Manolo Reina, Mossa i Xavi Molina–, el club grana té lligats per a la campanya que ve vuit dels deu futbolistes més utilitzats per Vicente Moreno en la temporada en què els tarragonins han quedat a un pas de l'ascens a primera divisió. Els altres són Sergio Tejera, Iago Bouzón, Jean Luc, Pablo Marí i Xisco Campos. Tot i que no han acabat entre els deu primers pel que fa a minuts, dos futbolistes amb un gran pes en la segona volta han estat Aburjania i Suzuki, fitxats a l'hivern, que també continuaran defensant la samarreta grana, llevat que hi hagi ofertes interessants per a ells. Un altre reforç hivernal amb un gran protagonisme els últims mesos, Madinda, torna al Celta, però el Nàstic el vol.

Els dos jugadors d'entre els deu amb més minuts que no continuaran la temporada que ve són Naranjo i Emana. El davanter andalús va tancar fa uns dies el seu fitxatge pel Celta, que de moment ha reportat un milió d'euros al Nàstic, en espera que el seu bon rendiment incrementi la xifra. Pel que fa a Emana, que acaba contracte ara, el Nàstic voldria que continués vestint la samarreta grana, però serà pràcticament impossible, ja que la bona campanya del davanter camerunès –39 partits i 9 gols– l'ha revalorat dins d'un mercat internacional que el tenia mig oblidat després del pas pel futbol de la península aràbiga i pel de Mèxic. Al club tarragoní li queda intentar convèncer-lo. Té a favor que Emana, de 34 anys, s'ha trobat a gust a Tarragona i està agraït a un club que l'ha ajudat a tornar a gaudir del futbol. Sense els seus dos principals referents ofensius, i sense futbolistes com ara Marcos i Palanca, la feina principal de la direcció esportiva grana serà reforçar l'atac.

L'OBJECTIU

Sense ells dos, la direcció esportiva grana ha de centrar la feina a reforçar l'atac

PECES CLAU

Reina, Mossa i Molina,els tres més utilitzats, han renovat recentment

EN EL ‘TOP DEU'

Naranjo, al Celta, i Emana, molt difícil de retenir, són els altres dos amb més minuts
Reina *
3.870
Mossa *
3.475
Xavi Molina *
2.979
A. Emana ***
2.757
Sergio Tejera *
2.715
Naranjo **
2.615
Iago Bouzón *
2.440
Jean Luc *
2.321
Pablo Marí *
2.218
Xisco Campos *
1.781
Rocha **
1.747
Madinda ***
1.596
Suzuki *
1.350
Aburjania *
1.291
Marcos **
1.084
Ferran Giner ***
990
Gerard Valentín *
985
Cristian Lobato ***
959
Palanca **
938
Àlex López *
931
Aníbal Zurdo ***
856
Rayco **
840
Calavera **
705
Juan Muñiz *
522
Fali ***
392
Xisco Muñoz **
297
Manolo Martínez *
253
Mousa ***
247
Alberto Varo ***
90
Gal Arel **
67
Xisco Hernández **
16
Tomeu Nadal **
0
Ondoa *
0 * Continuaran ** No continuaran *** Dubtes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)