3a divisió FEF

El Vilafranca ensenya múscul

3a divisió. Amb l'experiència d'haver jugat la promoció d'ascens, el reforç de l'estructura esportiva i cinc fitxatges de perfil alt, el degà penedesenc torna a ser un candidat a l'aristocràcia

La competència en la part alta de la tercera divisió serà, un any més, esfereïdora. El Vilafranca n'és plenament conscient i per això aquest estiu ha fet una sèrie de moviments disposat a mantenir el seu estatus com un dels millors equips de la categoria. La temporada passada ja va jugar la seva primera promoció d'ascens de la història i, enguany, s'han decidit a reforçar-se –al camp i als despatxos– per consolidar-se en la zona noble de la tercera divisió.

La incorporació de Yago Aguilar com a director esportiu de l'entitat reforça l'estructura tècnica del degà penedesenc. “El que volem és bàsicament intentar fer funcionar el club una mica millor –que pas a pas ja ho estem aconseguint–. No m'agrada parlar de play-off perquè és una fita difícil d'assolir i enguany sembla que serà una tercera de les més complicades dels darrers temps”, explica el nou director tècnic. “Amb l'aportació de l'Iván, la implicació dels jugadors i la meva feina mirarem d'estar al més amunt possible”, admet.

Els fitxatges

En la confecció de la plantilla, el Vilafranca ha apostat per no tocar gaires coses respecte al curs passat. Ha renovat gairebé tot l'onze titular i ha adquirit jugadors que el curs passat van ser molt importants per als seus equips: Josu (Júpiter), Josep Díez (Sabadell B), Óscar (Terrassa), Munta (Ascó) i Guzmán (Europa). “Tenia altres ofertes també, però el mister i el president em van convèncer amb el projecte esportiu que hi ha”, reconeixia Josu en la mateixa línia que Munta: “Haver mantingut l'estructura de la temporada passada i amb les noves incorporacions fa que la cosa tingui bona pinta, tot i que després s'han de jugar els partits.”

La plantilla, però, no està tancada encara. La direcció esportiva pensa a reforçar-la amb un davanter centre i han posat l'atenció en Raíllo (Gavà) i Aday, exjugador de l'Espanyol B, que el curs passat va jugar a l'Arroyo.

LES REACCIONS

Amb l'aportació de tots plegats, intentarem estar al més amunt possible
Yago Aguilar
NOU director esportiu del vilafranca
Després d'un any complicat, ara vull aprofitar l'oportunitat que m'ha donat el Vilafranca
Óscar Hernando
NOU atacant del vilafranca
Amb l'estructura del curs passat i afegint-hi els fitxatges la cosa té bona pinta
José Luis Munta
NOU migcampista del vilafranca
L'objectiu serà lluitar per ser a la zona alta, però hi haurà molts equips aquest any
Carlos Guzmán
NOU MIGCAMPISTA DEL VILAFRANCA
Tenia altres ofertes però em van convèncer amb el projecte esportiu que hi ha
Josu Rodríguez
NOU atacant del vilafranca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)