Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic compleix i venç per la mínima en un partit descafeïnat

Des del punt de penal. Un gol des dels onze metres de Juan Muñiz en el darrer tram del matx va permetre als homes de Vicente Moreno imposar-se al seu filial, força batallador

El Nàstic va complir i va imposar-se per la mínima en la segona cita de la pretemporada: un amistós contra el seu filial a Salou. El matx, molt pròxim a un entrenament, va servir perquè Vicente Moreno i Martin Posse fessin proves amb els seus jugadors. Així, van debutar Djetei i Rharsalla amb la samarreta grana. En el primer temps va mancar la intensitat necessària per generar perill. D'ocasions, n'hi va haver ben poquetes, ja que les dues defenses van rutllar. Ho van intentar Mossa i Stephane Emana per al Nàstic, però no van estar encertats. A la represa, els pupils de Vicente Moreno van fer un pas endavant i van trobar força espais, sobretot en incursions de Jean Luc, Cláudio i Kakabadze. En aquest context, el Nàstic va dominar davant una Pobla que va anar cedint el domini del partit amb el pas dels minuts. Així, en el 81', el gol va arribar en un penal provocat per Rayco i transformat per Muñiz.
Pitbull no segueix
Un cop finalitzat el matx, el Nàstic va anunciar que l'atacant brasiler Cláudio Pitbull, a prova les darreres dues setmanes, no se seguirà entrenant amb l'equip i, per tant, no participarà en el proper amistós dels grana; dimecres a Ascó (19.30 h).

NÀSTIC1
LA POBLA MAF.0

NÀSTIC: Ondoa, Mossa, Molina, Iago, Gerard Valentín, Madinda, Aburjanja, Cristian Lobato, José Carlos, Nacho i Stephane Emana. També van jugar: Reina, Ferran Giner, Pablo Marí, Djetei, Kakabadze, Zahibo, García, Jean Luc, Muñiz, Cláudio, Rharsalla i Rayco. LA POBLA DE MAFUMET: Perales, Gabriel, Roger, Vadillo, Dani, Cala, Adrián, Rayco, Roger, Ojeda i Rodrigo. També van jugar: Alberto, Pol, Matej, De Nova, Oscar, Miguel, Iker, Jesús, Ion, Gestí i Ivan. GOLS: 1-0 (79') Muñiz, de penal.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)