Llagostera

Els més joves, els primers protagonistes del curs

2a divisió B. El Llagostera va mostrar bones sensacions en un primer test de pretemporada marcat pel bon rendiment dels jugadors de l'equip filial

El Llagostera va vèncer per la mínima el Barça B en el primer duel amistós de pretemporada (1-0). Després de dues setmanes completes de dures sessions d'entrenaments per agafar el millor to físic possible, els futbolistes dirigits per Oriol Alsina van poder competir amb un rival atractiu com el filial blaugrana, ple de joves figures d'una progressió difícil de calibrar, i plasmar damunt el terreny de joc els mecanismes treballats.

Com sol ser habitual en aquestes ocasions, Alsina va disposar de dos equips ben diferenciats en cada una de les parts del matx. En la primera, els jugadors del primer equip van tenir tot el protagonisme. Les noves incorporacions van mostrar bones maneres, amb un evident marge de millora, però no van poder superar els culers, tot i disposar d'un parell de bones ocasions de gol.

En la segona meitat, els jugadors del filial que estan participant en la pretemporada del primer equip van agafar el relleu. Contra un Barça B ple de juvenils, els joves llagosterencs van demostrar que tindran molt a dir a mesura que avanci el curs. Sense desentonar en cap moment, mantenint el rival lluny de l'àrea i buscant profunditat per fer decantar la balança a favor seu, els jugadors del filial van deixar un bon regust als tècnics. “Per a nosaltres no ha estat cap sorpresa el gran rendiment que han mostrat els jugadors més joves. Tenim un filial potent i sabem que hi ha més d'un futbolista cridat a estar al primer equip en un futur immediat”, comentava després del partit Oriol Alsina.

Carlos Cano, l'estilet

Tot i tenir només 19 anys, el davanter Carlos Cano va ser fitxat per a la primera plantilla del Llagostera. En el seu debut amb la samarreta blaugrana, el de Mataró va marcar el gol de la victòria aprofitant molt bé una centrada del prometedor lateral esquerre Joan Maynau. “No hi ha millor manera de debutar amb el Llagostera i en aquest camp de Palamós que fent el gol que dóna la victòria a l'equip contra un bon Barça B”, va explicar el primer protagonista golejador de la pretemporada, que hi va afegir: “Només fa una setmana que m'entreno però les sensacions han estat bones. A poc a poc aniré agafant ritme i estaré millor, jo i tot l'equip. Estic molt bé al Llagostera. Tothom m'ha acollit bé, estic molt content.”

El curs passat Carlos Cano encara era juvenil a la Damm i compaginava la tasca de jugador amb la d'àrbitre. Amb el seu fitxatge pel Llagostera, ha hagut de guardar el xiulet per incompatibilitat i centrar-se en la faceta de futbolista. “És un pas important, però això és el començament i encara queda molt per fer i treballar”, admetia el jove davanter centre llagosterenc.

ELS PROTAGONISTES

No hi ha millor manera de debutar amb el Llagostera i en aquest camp de Palamós que amb un gol que dóna la victòria a l'equip
Per a nosaltres no ha estat una sorpresa el gran rendiment que han mostrat els jugadors més joves
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Les sensacions han estat bones. Estic molt bé al Llagostera. Tothom m'ha acollit bé i estic content
Carlos Cano
davanter del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)