2a divisió A

L'exbètic Melli completa l'eix de la defensa

Reus. L'experimentat central, de 32 anys i amb una llarga trajectòria a primera i en diverses lligues europees, s'ha compromès amb el club roig-i-negre, al qual només falta un lateral dret

El Reus ja té el central experimentat que buscava per completar l'eix de la defensa. Es tracta de Juan Alberto Andreu, conegut futbolísticament com a Melli. El seu nom remet a una de les èpoques més brillants de la història del Betis, amb una participació en la Champions League (2005/06) i un títol de campió de la copa (2004/05) inclosos, tot i que també amb el descens a segona A del 2009. Melli hi va tenir un pes molt important, fins que el 2010 va deixar el club sevillà, en què es va formar, per jugar una temporada al Tenerife i, tot seguit, iniciar un periple de cinc temporades per diverses lligues europees. Ha tastat el futbol belga (Gant), el moldau (Sheriff), el grec (Ergotelis) i el de l'Azerbaidjan, amb el Simurq i el Neftchi Bakú, el seu últim equip, amb el qual va disputar l'Europa League la temporada passada. Melli, de 32 anys, s'ha compromès amb el Reus per una temporada, amb opció a una altra.

Amb el jugador andalús, el Reus té un altre futbolista amb experiència en categories professionals i, sobretot, tanca l'eix de la defensa, una de les dues demarcacions que li faltaven per reforçar. Els altres centrals de la plantilla roig-i-negra són Jesús Olmo, també amb experiència a segona A, i Moyano i Atienza, amb una llarga trajectòria a segona B i motivació per fer el salt de categoria.

El de Melli és el desè fitxatge del Reus –els altres són Jorge Díaz (Saragossa), Máyor (Alcorcón), Chrisantus (AEK), Atienza (Hèrcules), Migue (Racing), Querol (Llagostera), Albistegui (Lleida), Codina (Apoel) i Miramón (Leganés)–, al qual ja només falta un lateral dret per donar la plantilla per tancada. Per a aquesta demarcació només hi ha Alberto Benito. No es descarta, però, algun reforç d'última hora si sorgeix alguna bona oportunitat o si hi ha alguna baixa.

Melli, que serà presentat aquesta tarda, ja podrà participar, si Natxo González ho creu oportú, en el primer partit oficial del Reus, demà al vespre a Vilafranca en la copa Catalunya. Fins ara, el Reus, que ha hagut de fer alguns invents en defensa, ha perdut contra l'Ascó i ha derrotat el Vila-real C.

J. Albert Andreu ‘Melli'
Barbate (Cadis), 6/6/1984 Defensa central Trajectòria (partits oficials):
2002-09
Betis (1a)
188
2009/10
Betis (2a A)
27
2010/11
Tenerife (2a A)
25
2011-13
Gant
70
2013/14
Sheriff
29
2014/15
Ergotelis
10
2014/15
Simurq
18
2015/16
Neftchi Bakú
26

LA COMPETÈNCIA

Un altre fitxatge, Atienza, i Olmo i Moyano, que continuen, són els altres centrals
Després d'una llarga etapa al Betis, Melli ha passat per quatre països diferents
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)