Girona

Amb l'objectiu d'incentivar

Promoció. El Girona engega una campanya per premiar amb un viatge a Manchester a un dels socis que renovi o es doni d'alta per a la temporada 2016/17 abans del 8 d'agost a les 19.00 h

El Girona ha engegat una campanya d'allò més atractiva per premiar a un dels socis o sòcies que renovin el carnet o es donin d'alta per a la temporada 2016/17 abans del 8 d'agost a les 19.00 h. L'entitat vol acabar de convèncer els aficionats que encara tenen dubtes amb un incentiu compost per un viatge amb avió a Manchester per conèixer les instal·lacions del Manchester City, on actualment el primer equip dirigit per Pablo Machín està fent una estada de pretemporada, a més de dues entrades per veure el debut de l'equip dirigit per Josep Guardiola en la Premier League contra el Sunderland, el 13 d'agost a les 18.30 (hora local) a l'Etihad. El premiat en el sorteig també gaudirà de l'allotjament per a dues persones a la ciutat.

LA DADA

El Girona té avui 4.553 socis, 442 més que en la mateixa data de l'any passat, amb 4.111 abonats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)