Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Primeres reivindicacions

Nàstic. Mentre el club busca un parell de jugadors per reforçar l'atac, el jove punta Stéphane Emana es fa valer amb dues dianes, que ja el situen com a màxim golejador de l'estiu grana

El Nàstic està en plena feina per reforçar la davantera, l'única demarcació ara mateix incompleta, juntament amb la porteria, on falta un competidor per a Reina i Ondoa. En atac, el primer a arribar hauria de ser el xilè Juan Delgado (Colo-Colo), el fitxatge del qual fa dies que està avançat però no s'acaba de tancar per la complexitat de les negociacions. A més, el Nàstic voldria fitxar un davanter centre pur –Delgado és més polivalent– i contrastat. Mentrestant, els davanters que ja hi ha en plantilla es van reivindicant, sobretot Stéphane Emana. El jove punta camerunès, un dels dos futbolistes que han fet el salt del filial al primer equip –l'altre és Carlos García–, ha marcat dos gols, que el situen com a màxim golejador grana en la pretemporada. Va fer el gol dels grana contra el Vila-real (1-2) i el que els va donar la victòria a Ascó (2-3). La temporada passada el germà petit d'Achille Emana ja va debutar amb el primer equip a causa de les lesions que hi havia en atac. Va aprofitar l'oportunitat, amb dos gols en cinc partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)