2a divisió FEF

Futbol

Copa Catalunya

La copa, tret de sortida a la competició oficial

Copa Catalunya. La primera fase es jugarà íntegrament aquest cap de setmana. Ahir es va disputar el Gavà-Espanyol B i avui es juguen sis partits més

Un any més, la copa Catalunya serà, aquest cap de setmana, el punt d'inici a la temporada oficial dels equips catalans. De fet, el Gavà i l'Espanyol B ja van inaugurar ahir la primera fase, i avui es jugaran sis partits més, amb el partit del Reus, ara equip de segona A, com a duel més destacat.

Amb la participació de tots els equips que l'any passat van jugar a segona B i a tercera divisió, més els dos campions de primera catalana, la primera fase es jugarà íntegrament aquest cap de setmana, una primera fase de la qual ha quedat exempt l'Olot, a causa de l'eliminació del Peralada per la seva condició de filial del Girona –els dos equips, però, jugaran un amistós–. Els equips classificats jugaran la segona fase el cap de setmana vinent, mentre que la tercera tindrà lloc d'aquí a quinze dies.

Si bé el Gavà i el filial de l'Espanyol van obrir ahir la llauna, avui serà el torn de sis partits més. A la Verneda, el Júpiter rebrà el campió de tercera, el Prat, mentre que el Sant Andreu es veurà les cares amb l'Hospitalet, també d'una categoria més. El Vilassar, per la seva banda, rebrà el Cornellà i l'Ascó i el Lleida s'enfrontaran a la Ribera d'Ebre. Per acabar, tancaran la jornada d'avui el Vilafranca-Reus i el Muntanyesa-Granollers, aquest últim, l'únic duel entre equips de la mateixa divisió.

I demà es jugaran els sis partits restants, amb el duel entre el Manlleu i el Barça B que serà televisat per Esport3, com també ho va ser el partit del filial de l'Espanyol contra el Gavà disputat ahir.

Ahir:
Gavà - Espanyol B
2 - 0
Avui:
Júpiter - AE Prat
19 h
Sant Andreu - l'Hospi
19 h
Vilassar - Cornellà
19 h
Ascó - Lleida
19.30 h
Vilafranca - Reus
20 h
Muntayesa - Granollers
20 h
Demà:
Europa - CD Masnou
19 h
Castelldefels - Badalona
19 h
Manlleu - Barça B
19 h
Terrassa - Santfeliuenc
19.30 h
Cerdanyola - Sabadell
20 h
Figueres - Palamós
20 h

El Gavà segueix en estat de gràcia

La copa Catalunya absoluta 2016/2017 es va iniciar amb la victòria del Gavà contra l'Espanyol B. Els de Juanma Pons, que només han tingut tres setmanes de vacances després d'aconseguir l'ascens a segona B, segueixen en estat de gràcia, i ahir van ser superiors al filial blanc-i-blau, sobretot en la segona meitat. Sascha va fer el primer gol en aprofitar un servei llarg del porter pentinat per Boris (57') i Sarmiento, l'últim fitxatge a arribar, va sentenciar (82'). Entremig, Pla va enviar dues pilotes al travesser de Ualoloca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)