2a divisió FEF

L’ambició es manté intacta

2a divisió B. A dos dies de començar, el Badalona ha pogut mantenir la columna vertebral del curs passat i reforçar la plantilla amb Ciércoles (Sabadell), Albarrán (Llagostera) i Vega (Linares)

Han estat dies d’incertesa perquè fins dijous no es va poder desencallar la subvenció que encara ha d’arribar de l’Ajuntament i el club no podia fer oficial cap moviment. Però un cop solucionat, tota la feina feta durant tot l’estiu va començar a prendre forma i el Badalona, per mitjà dels moviments de mercat, ja està ensenyant les dents del seu projecte 2017/18. Als despatxos, el club s’ha reforçat amb l’arribada del director esportiu Toni Hernández, procedent del Sabadell, que, juntament amb l’entrenador –Manolo González– i el president –Miguel Ángel Sánchez–, està planificant la plantilla del curs vinent. La tònica, fins ara, és que l’equip s’ha assegurat bona part de la columna vertebral que el curs passat va tocar amb la punta dels dits la promoció d’ascens i, a més, s’ha reforçat amb puntals de la categoria. Ahir va confirmar els fitxatges del migcampista Juanjo Ciércoles (Sabadell), el lateral dret Carlos Albarrán (Llagostera) i el defensa Álvaro Vega (Linares i jugador del Badalona el curs 2014/15).

“El club ha fet una molt bona feina renovant jugadors que eren importants per a nosaltres”, diu Manolo González. Morales, Robusté, Moyano, Parera, Toni Lao, Maestre i Marcel Serramitja han estat les set renovacions anunciades; la majoria eren titulars indiscutibles la temporada passada. El Badalona, però, no ha pogut retenir el talent jove que el curs passat li va permetre donar un plus, especialment en la zona atacant. “Hem tingut molts jugadors que s’han revalorat i no hem pogut pagar algunes quantitats que altres clubs sí que poden pagar”, admet l’entrenador escapulat, que, tot i les baixes de Sandro (Nàstic), Agudo (Cultural Leonesa), Moussa (Lleida), Moha (molt possiblement al Barça) i Aleix Coch (Sabadell), ho veu com una oportunitat per continuar fitxant bons jugadors. “Molts representants ens ofereixen jugadors joves i de qualitat perquè a mi no em tremolarà la mà a l’hora d’apostar per ells”, admet. El club també ha tret rèdit econòmic perquè el traspàs de Sandro ha aportat 50.000 euros i Moha també tenia contracte abans de marxar.

En l’estructura

La incorporació de Toni Hernández com a secretari tècnic ha dotat el club més presència als despatxos després que José Ramón Preciado –que va ajudar en aquestes tasques– marxés al Madrid. “Ja coneixia Toni Hernández des de feia molt de temps i l’entesa és total”, hi afegeix González.

LES REACCIONS

En l’àmbit esportiu només hem fet que esperar que se solucionés tot. Jo he estat tranquil, treballant fins on he pogut arribar
Tant el president com Toni Hernández i jo treballem en la mateixa direcció. No prometem res que no podrem donar
Ara el club està en un bon moment i per tant tenim molta il·lusió per començar a treballar
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)