El Santfeliuenc obté un triomf després de la tempesta

Partit aturat. El xoc s'atura 50 minuts per culpa d'una forta tempesta

MANLLEU0 SANTFELIUENC1

MANLLEU: Charly, Ot, Mate (Marc García, 27'), Dan Coll, Canal, Ivan (Pol Coll, 80'), Seuma, Manel Sala, Martí Soler, Fredi i Trulls (Jandro, 54'). SANTFELIUENC: Toni, Èric, Alberto, Ortiz, Cuadras, Tena, Ferri (Romo, 62'), Jaime, Zarate, Charly Ruiz (Patxi, 77') i Víctor (Jaume, 70'). GOLS: 0-1 (88') Jaime Fuentes, de penal. ÀRBITRE: Vicente Muñoz. T.G.: Als locals Charly, Manel, Fredi i Pol Coll; al visitant Alberto. T.V.: Al local Dan Coll (54') per doble amonestació. COMENTARI. El Santfeliuenc va encadenar la segona victòria consecutiva després d'un accidentat triomf a Manlleu. La intensa pluja que va caure ahir a Osona va marcar clarament el partit, que es va aturar durant més de tres quarts d'hora (després de jugar-se tres minuts) i es va reprendre amb un terreny de joc impracticable. D'aquesta manera, el partit va ser igualat, amb molt poques ocasions perquè cap dels dos equips aconseguia superar ni el rival ni les dificultats del terreny. L'expulsió del local Dan Coll, només començar el segon temps, va provocar que el Santfeliuenc tingués més possibilitats en atac i, de fet, va gaudir de diverses ocasions, però el Manlleu va ser qui va tenir més protagonisme en atac. Tot i això, a dos minuts per acabar el partit, Jaime Fuentes va fer efectiu un penal i va deixar una setmana més el Manlleu a la cua de la classificació.