L'Ascó salva els mobles amb dos gols en el tram final

En un minut. Osado (83') i Bertomeu (84') capgiren la diana de Dani Prieto

ASCÓ2 JÚPITER1

ASCÓ: Sergio López, Riki, Argilaga, Héctor, Socias, Jean Marco (Barrufet 19', David Silva, 76'), Gódia, Guiu, (Bertomeu 65'), Masqué, Jordi Martí i Osado JÚPITER: Andrés, Mechi, Adri, Lee, Sergi Pérez, Dani Prieto, Ángel, Vives (Jacobo 63'), Eric (Bauli 63'), Àlex Prat i Pau Darbra. GOLS: 0-1 (34') Dani Prieto. 1-1 (83') Osado. 2-1 (84') Víctor Bertomeu. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: Als locals Gòdia i Barrufet; als visitants Vives, Andrés Díez i Sergi Pérez. COMENTARI: L'Ascó va demostrar haver superat mentalment el sotrac de la setmana passada als Canyars sumant una important victòria per no despenjar-se de la part alta en l'inici de la lliga. El conjunt de Santi Castillejo va haver de patir contra el Júpiter, que es va avançar passada la mitja hora de joc i no va ser fins al final que va assegurar-se els tres punts. Una rematada amb el cap ajustada al pal de Dani Prieto, a la sortida d'un córner i completament lliure de marca, va avançar l'equip grisgrana quan faltaven deu minuts per al final del primer temps. L'Ascó va activar durant la segona part tota la maquinària per empatar i la reacció no va arribar fins als últims minuts, quan els de Castillejo ja tenien tota la carn a la graella. Osado va rematar dins de l'àrea una centrada rassa des de l'esquerra mentre que Bertomeu va donar els tres punts a l'equip de casa, amb un xut creuat des del vèrtex de l'àrea.