L'Ascó, imprecís en rematar la feina

3a divisió. El conjunt de Santi Castillejo gaudeix d'un grapat d'oportunitats en el tram final i se li acaba escapant la victòria. Charly Ruiz, només de començar el segon temps, equilibra un partit iniciat amb una diana que aixeca polèmica

El Santfeliuenc i l'Ascó es van repartir els punts en un matx entretingut i amb alguna acció polèmica que va enervar els locals. Els de la Ribera de l'Ebre es van avançar en la seva primera acció de perill en el minut 13. Masqué va rematar dins de l'àrea una pilota que l'àrbitre va considerar que havia superat la línia de gol en una decisió que no va agradar gens als locals. Els blanc-i-blaus van mirar de refer-se i Dani Ortiz va marcar (26') però l'àrbitre va anul·lar la diana. El domini santfeliuenc al tram final del primer acte no es va traduir en gol. En la represa, el Santfeliuenc va posar una marxa més i va empatar en una acció col·lectiva culminada per Charly Ruiz. En l'últim tram, l'Ascó va assolir el control i durant un quart d'hora va encerclar els locals. Guiu en el minut 62 en una acció que va salvar Cuadras a la frontissa de la línia de gol i Bertomeu (67') en una rematada que va obligar a lluir-se Casamayor podrien haver decantat el xoc.

SANTFELIUENC 1 ASCÓ 1

GOLS: 0-1 (13') Masqué. 1-1 (54') Charly Ruiz. ÀRBITRE: Carrillo Vílchez. T.G.: Als locals Cuadras i Ferri. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a les Grases. SANTFELIUENC: Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Cuadras, Tena, Ferri (Pacheco, 76'), Fuentes, Zárate (Sarmiento, 23'), Charly Ruiz (Joserra, 70') i Romo. ASCÓ: Sergio López, Pato, Argilaga, Socias, Héctor, Artur Gòdia, Jordi Martí (Riki, 87'), Barrufet (Bertomeu, 64'), Guiu (Peque, 78'), Sergi Masqué i Osado.