Girona

Kiko Olivas, un central més fora de combat

La lesió de Kiko Olivas sembla que és més que un esquinç típic. Les proves que se li van realitzar al central van determinar que té afectats el peroné i també tres lligaments del turmell dret. El diagnòstic no és del tot precís perquè Kiko Olivas s'ha de sotmetre a noves proves d'aquí a tres o quatre dies, quan se li hagi reduït l'edema que arrossega com a conseqüència de la topada a Palma. La reavaluació determinarà el temps de baixa, però tot indica que no serà inferior a dos mesos.

El contratemps d'Olivas no encén encara les alarmes perquè el Girona està ben assortit de centrals. De fet, un dels fitxatges estel·lars de l'estiu, Pablo Marí, encara no s'ha estrenat en cap convocatòria de lliga. Sí que deixa aquesta posició en una situació de risc, ja que Machín s'ha quedat amb quatre disponibles a l'eix (Juanpe, Alcalá, Ramalho i Marí). La plantilla té les baixes de llarga durada de Richy i Mas. Ara bé, ara sí que qualsevol contratemps en forma de lesió o sanció d'un central activarà l'alerta.

LESIÓ GREU?

Kiko té afectats el peroné i tres lligaments del turmell, i s'ha de fer més proves

TERCER K.O.

S'afegeix a les baixes de Mas i Richy, i Machín es queda amb quatre centrals

Aday Benítez, dues setmanes de baixa

Aday Benítez va demanar el canvi en el descans per unes molèsties musculars i al final del partit ja va insinuar que tenia un petit trencament muscular. Les proves mèdiques van confirmar una ruptura fibril·lar del semimembranós de la cuixa esquerra que el mantindrà inactiu entre deu i quinze dies. Això vol dir que no només es perdrà el duel de demà contra el Mirandés i el de diumenge a Getafe, sinó possiblement també el del dia 2 d'octubre contra el Reus. Tot i que feia uns mesos que no es lesionava, els problemes musculars són una constant en el jugador de Sentmenat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)