3a divisió FEF

El garant de l'experiència

3a divisió. L'Ascó, amb onze homes en la plantilla amb bagatge a segona B, confia a redreçar un inici de lliga dubitatiu. Els verds són conscients que l'objectiu és estar al capdavant de la classificació

Ningú pot dubtar que l'aposta de l'Ascó per a aquesta temporada era la d'incorporar el màxim nombre de futbolistes possibles amb bagatge en categories superiors. Més de la meitat de la plantilla riberenca han disputat minuts en la segona divisió B. Per això la plantilla confia a redreçar el rumb d'un inici de curs amb llums i ombres.

“Crec que l'inici ha estat bo dins del possible”, reconeix Sergi Masqué: “S'ha de tenir en compte que som un grup bastant nou i que encara ens hem d'assentar i conjuntar al camp”, afegeix l'exjugador del Reus i el Cornellà, que acumula 183 partits i 17 gols en la categoria de bronze. Masqué va marcar el gol en l'empat de l'Ascó contra el Santfeliuenc, un punt que no els va permetre escalar posicions i posar-se en la part alta. “Crec que en aquest inici de curs ens ha faltat una mica de punteria perquè hem tingut partits de generar moltes ocasions, però sense concretar-les”, explica l'atacant de l'Ascó que, d'altra banda, reconeix que l'equip s'ha sabut adaptar als registres de la categoria: “Hem fet grans partits al nostre camp, on les dimensions són generoses, però també ho hem fet en altres partits amb camps més petits que reclamaven un altre tipus de futbol.” L'Ascó, cridat a estar en les posicions capdavanteres, confia que el bagatge en la segona B de tants jugadors marqui l'esdevenir del curs: “Ja ho diuen que el diable quan és vell sap més per experiència que per consell. Tot això que ara ens falla, ho aconseguirem redreçar.”

LES REACCIONS

S'ha de tenir en compte que som un grup bastant nou i que ens hem d'anar conjuntant
Sergi Masqué
atacant de l'ascó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)