Reus

Al núvol ja s'hi està bé

2a divisió A. El Reus, tercer i equip revelació de la lliga després de signar un gran inici, rep l'exigent visita del Rayo amb la fita de mantenir-se a dalt

A Reus tenen les mans pelades de tant fregar-se els ulls. L'equip de la ciutat, debutant en el futbol professional, està sorprenent tothom i, després de guanyar amb un gol agònic a Oviedo, s'ha situat tercer, a un sol punt del líder. Els pupils de Natxo González, doncs, estan vivint en un núvol del qual no volen baixar. La segona A, però, és una categoria molt exigent, i si els roig-i-negres volen continuar movent-se entre la noblesa, avui hauran d'aconseguir un resultat positiu contra un pes pesant com el Rayo, un conjunt que tot i l'etiqueta d'equip de barri humil, té un límit salarial que quadruplica el del Reus.

El camí a seguir està ben marcat: solidesa defensiva, criteri en la sortida de pilota i molta paciència, que el Reus no pot pagar-se davanters com Javi Guerra –el referent ofensiu del rival– però ho supleix amb insistència. Tot i el bon resultat aconseguit dijous al Carlos Tartiere (0-1), és previsible que Natxo González faci rotacions per evitar la càrrega de minuts. Homes com Pichu Atienza, Ángel Martínez, López Garai i Jorge, van descansar a Oviedo, i avui podrien recuperar el protagonisme. Amb qui no podrà comptar el tècnic del Reus és amb David Haro, Vitor i Chrisantus, que segueixen amb problemes físics.

Sandoval afalaga el Reus

El bon moment del Reus no ha passat desapercebut a ningú. I no és casualitat. Així ho considera el tècnic del Rayo, José Ramón Sandoval, que ho té mol clar: “Si el rival té 12 punts i ha guanyat a Mallorca i Oviedo, és que és un equip sense fissures.” El madrileny, de fet, ja ha advertit els seus homes del que es trobaran al Baix Camp, amb una descripció detallada del Reus: “És un equip molt ben treballat, que creu molt en el que fa al camp. Ve d'una dinàmica positiva després de pujar i encara no ha perdut a segona A. També és un equip molt equilibrat i compacte, amb jugadors de banda atrevits. Ens exigirà molt en l'ocupació dels espais i hem de fer un partit similar als dos últims, amb una alta intensitat.” Després d'haver-se refet d'un mal inici i vèncer en l'última jornada el Getafe, Sandoval ja ha advertit que farà pocs canvis en l'onze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)