3a divisió FEF

Futbol

tercera divisió

La necessitat pressiona

3a divisió. Cinc equips –el Figueres, l'Europa, el Sabadell B, el Manlleu i el Vilassar– tanquen la classificació sense haver guanyat ni un sol partit, en un inici de competició amb condicionants

L'inici de temporada se'ls està fent llarg, als cinc equips que tanquen la taula classificatòria. Cadascun amb les seves particularitats, ni el Figueres, ni l'Europa, ni el Sabadell B, ni el Manlleu, ni el Vilassar han aconseguit guanyar en els primers sis partits. Amb la classificació agafant forma, tots necessiten guanyar com més aviat millor.

El Figueres i l'Europa són les dues sorpreses negatives perquè estan cridats a formar part de l'elit. Tots dos van donar un cop de volant al seu projecte –els empordanesos amb el canvi de tècnic i els graciencs amb la renovació gairebé total de la plantilla–. “Encara ens falta un punt de contundència defensiva per assegurar-nos els punts”, explica l'entrenador del Figueres, Chicho, assenyalant un problema que comparteix amb l'Europa. “Hi ha una sèrie d'automatismes defensius que encara no hem assolit. Han vingut molts jugadors nous i tot plegat ens està costant més del que em pensava”, admet l'entrenador Albert Poch. El Manlleu i el Vilassar, en canvi, són conscients que el seu ecosistema serà la part baixa. “Sabíem que aquest any, amb un equip nou i el que ens ha costat incorporar jugadors i tot plegat, seria un inici difícil”, diu l'entrenador de l'equip maresmenc, Manel Moya. “La imatge que hem ofert en els últims partits ha millorat però ara necessitem que els resultats arribin”, reconeix el tècnic del Manlleu, Miki Muñoz, que per al partit de demà a Figueres té la baixa de Manel Sala però l'alta del porter Aroca, que ha tornat al club osonenc.

L'ocasió del Sabadell B

El filial arlequinat té l'oportunitat avui, al Narcís Sala (20 h), d'acabar la mala ratxa. “L'ànim del vestidor és de confiança perquè creiem en el que fem i hem demostrat que som durs refent-nos en partits com ara contra el Terrassa o el Cerdanyola”, explica el tècnic, Ignasi Senabre.

LES REACCIONS

Encara ens falta un punt de contundència defensiva per assegurar els punts
Narcís ‘Chicho' Pèlach
tècnic del figueres (16è, 4 punts)
Han vingut molts jugadors nous i tot plegat ens està costant més del que em pensava
Albert Poch
tècnic de l'europa (17è, 3 punts)
L'ànim del vestidor és positiu perquè creiem en la feina que estem fent
Ignasi Senabre
tècnic del sabadell B (18è, 3 p.)
La imatge que hem ofert en els últims partits ha millorat però necessitem que els resultats arribin
Miquel Muñoz
tècnic del manlleu (19è, 3 punts)
El principal és conèixer quin serà el teu objectiu i no posar-se gaire nerviós
Manel Moya
tècnic del vilassar (20è, 2 punts)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)